Transport mobila fara manipulanti

Transport mobila fara manipulanti

Transport mobila fara manipulanti

Ai nevoie de un serviciu transport mobila fara manipulanti? Prietenii sint dispusi sa te ajute cu incarcarea si descarcarea obiectelor? Tie iti trebuie doar masina cu sofer? Atunci este cazul sa apelezi cu incredere la firma noastra. Pentru ca iti vom asigura mijlocul de transport necesar (utilitara de 3.5 tone, utilitara de 4.5 tone, utilitare „platforma”, dube de mica sau mare capacitate, etc.), la un pret care se va stabili in functie de distanta. Oferim servicii de transport mobila Bucuresti si provincie. Tu trebuie doar sa ne suni cu 24 de ore inainte si ne precizezi ce volum ai de transportat pentru a-ti trimite masina conform necesitatilor tale.

 

Prestam servicii de transport mobila fara manipulanti cu masini de ultima generatie. Ti-ai comandat mobilierul pentru intreg apartamentul? Nu ai cu ce sa-l transporti? Nici o problema! Firma noastra te va ajuta cu absolut tot ce ai nevoie. Iti vom trimite o utilitara de 3.5 tone cu sofer, care va transporta mobila in deplina siguranta la locuinta ta. Si, odata ce serviciul va lua sfarsit, tu si prietenii tai va puteti apuca de montarea pieselor de mobila. Foarte important este, insa, sa aveti experienta pentru ca altfel riscati sa distrugeti iremediabil elementele.

Transport mobila fara manipulanti, dar cu montatori

Oferim servicii de transport si mutari mobila fara manipulanti pentru persoane fizice si juridice. Ti-ai dat, totusi, seama ca montarea este o palarie prea mare pentru tine si prietenii tai? Nu trebuie sa intri in panica! Pentru ca firma noastra te va ajuta cu personal calificat in montarea de mobilier. Acesta va veni la tine in apartament si, in cel mai scurt timp, se va apuca de treaba. Nu va trebuie sa-ti faci absolut nici o problema pentru ca angajatii nostri sint cei mai profesionisti din domeniu si trec printr-un stagiu de pregatire de sase luni pana sa primeasca in grija mobila ta. Iar pretul acestui serviciu se va calcula in functie de complexitatea lucrarii si de timpul de montare. Totusi, iti garantam ca, la final, vei fi pe deplin satisfacut de modul in care angajatii societatii noastre si-au facut treaba.

Ai nevoie de un serviciu de transport mobila fara manipulanti in conditii de deplina siguranta? Atunci nu ezita sa ne contactezi! Un operator iti va sta la dispozitie de luni pana duminica si vei putea afla toate detaliile despre ofertele pe care le-am pregatit. Sintem o firma serioasa si prompta, a carei experienta se acumuleaza inca din 2007. Sintem gata sa asiguram transportul obiectelor tale indiferent de numarul lor. De aceea, dorim sa iti precizam ca nu vei plati aceeasi suma daca transporti o canapea ca si cum ai transporta toata mobila din apartament. Serviciile noastre se adreseaza tuturor cetatenilor, indiferent de situatia materiala. Scopul nostru nu este sa te „scuturam” de bani, ci sa te ajutam. Motiv pentru care sintem dispusi sa iti inchiriem doar mijlocul de transport cu sofer pentru a-ti rezolva problemele.

Iti putem oferi, de asemenea, si servicii complete de transport mobila, la un pret care se va negocia cu tine inca de la primul apel telefonic. Volumul, distanta, etajul, numarul angajatilor firmei care te vor ajuta sint principalii factori pe care ii vom lua in calcul in stabilirea pretului.

In final, iti precizam ca firma noastra mai pune la dispozitie si servicii de transport pietris la domiciliu in cazul in care esti angrenat intr-o lucrare mare.