Transport mobila Bucuresti

Transport mobila Bucuresti cu utilitare de 3,5 tone, dube, pe tota suprafata Bucurestiului. Transport mobila cu personal, din usa-n usa. Mutam chiar si o canapea sau un fotoliu. Putem muta toata mobila din casa, inclusiv, cutii, saci cu haine, etc. Serviciul nostru nu include montare si demontarea corpurilor de mobilier, pentru acesta problema putem recomanda un tamplar specializat, noi ne ocupam de coborare, incarcare, transport si urcare. Putem asigura doar transportul, platiti doar transportul, de incarcat va ocupati dumneavoastra. Servicii disponibile la 0729 661 611.

Transport mobila Bucuresti

Transport mobila cu personal si utilitare

Transport mobila bucuresti

Transport mobila bucuresti

Transport mobila Bucuresti cu masini 3,5 tone si echipa de 2-3 oameni, in functie de necesitati. Va ridicam mobila de la etaj, o incarcam in masina si o transportam la destinatie. Acest serviciu se poate numi si mutare. Ridicam fiecare obiect din locuinta din care va mutati, dumneavoastra nu trebuie sa depuneti vreun efort. Inaintea de sosirea echipei trebuie demontati corpurile mari, sa impachetati hainele si obiectele fragile, srieti pe fiecare cutie ce contine pentru a va fi usor la despachetare. Mutam mobila din orice zona orasului.

Transport mobila veche (uzata)

Transport mobila veche, uzata, din locuinta cumparata (mostenita) inainte de mutare. Daca exista corpuri de mobilier pe care doriti sa le aruncati, din locuinta din care plecati sau din cea noua, noi avem o solutie foarte practica. Asiguram serviciu de transport mobila veche la groapa de gunoi. In acest caz, ne ocupam noi de coborare, demontare incarcare. Putem transporta la groapa de gunoi orice obiect provenit dintr-o locuinta, haine, covoare, electronice, electrocasnice, vesela, etc. Asa ca pentru eliberarea locuintei de mobila, suntem cei mai utili.

Pregatire pentru transport mobila

Inainte de a solicita un serviciu de transport mobila Bucuresti, va rugam sa urmati pasii de mai jos:

Faceti un inventar al obiectelor care trebuiesc demontate, estimati timpul acestei operatii inainte de stabili ora pentru venirea echipei. Pregatiti-va sculele necesare: imbus, surubelnita, cheie reglabila. Stabiliti daca suprafata blaturile este sensibila si trebuie protejata cu plastic sau carton. Daca nu va pricepeti la demontare, chemati un vecin, un prieten sau solicitati-ne o recomndare, putem trimite un tamplar ce se ocupa de acest lucru in locul dumeavoastra.

Daca exista blaturi de sticla la mobilier, acestea trebuie in mod critic protejate cu cartoane. Cartile trebuiesc stranse in cutii de cartot ce se gasec in comert sau in saci de rafie, rezistenti. Incercati sa notati fiecare cutie cu ce cuprinde. Vesela de asemena va recomdam sa o ambalati in cutii de carton, cu ziare intre ele. Personalul nostru manipuleaza cat mai lin cutiile, dar in trafic pot aparea surprize, o frana brusca poate crea daune.

Goliti frigiderul de alimente si borcane. Lipiti cu banda adeziva politele de sticla de peretii laterali. Dezghetati-l cu o inainte. Aragazul trebuie deconectat de la reteaua de gaze, opriti robinetii de gaze inainte. Pentru toate aceste activitati va putem recomanda un meserias pecializat si dotat cu tot ce este necesar.

Transport mobila Bucuresti la cele mai bune preturi.  Preturile se stabilesc in functie de obiectele transportate. Servicii disponibile de luni pana sambata, dela 8 la 20. Sunati si aflati.