Categorie Servicii: Transport mobila

Servicii transport mobila

Va oferim servicii de transport mobila Bucuresti si provincie. Serviciile noastre pot fi complete sau partiale, in functie de necesitatea clientului. Respectiv: transport mobila cu utilitare de 3,5 tone sau mai mari. Acest serviciu inlude masina si soferul nostru. Se mai poate adauga: personal necesar incarcarii si descarcarii, servicii de demontare si remontare mobila si impachetare cu folii de protectie a obiectelor fragile. Pe langa transportul mobilierului (ex: de la Ikeea la adresa dvs. va mai oferim servicii de evacuare mobila veche, va scapam de mobila inlocuita, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Servicii de transport mobila pentru persoane fizice si juridice

Firma noastra asigura servicii de transport mobila pentru toate categoriile de potentiali clienti. Avem infrastructura necesara pentru a onora transportul a 3 corpuri de mobilier cat si mutarea unui sediu de companie. In parcul nostru auto se numara autoutilitare mici pentru comenzile minore, respectiv: o canapea si fotolii, o biblioteca, sau mobila de sufragerie; utilitare de volum mare pentru relocare mobila din toata casa sediu sediu firma si utilitare „platforma” (neacoperite) pentru transportul obiectelor foarte mari.

Firma de transport mobila la un pret accesibil

Daca vrei sa nu aveti emotii atunci cand transportati mobila, firma noastra reprezinta o garantie pentru dumneavoastra. Angajatii pe care ii avem trec printr-un stagiu de pregatire de 6 luni inainte de a fi responsabili pentru mobila dumneavoastra. Experienta noastra se acumoleaza din anul 2007.
Mai jos va oferim diverse infortatii utile pentru cei care se muta. Solutii oferite de transportpe.net

Transport mobila in Bucuresti si provincie, cu plecare din Capitala. Oferim clientilor servicii de calitate ridicata, care includ dube de diverse capacitati si personal calificat. Ridicam mobila de la depozit, magazin sau alta adresa si o deplasam in punctul indicat de client. De incarcarea si descarcarea mobilierului se va ocupa o echipa bine instruita. Daca este nevoie, un tamplar profesionist poate asigura servicii de montare. Raspundem pozitiv oricarei solicitari, chiar daca este vorba de transportul unui singur obiect (canapea, fotoliu, frigider, birou, pat, etc.). Vom utiliza echipamente speciale de protectie (chingi, curele, etc.), astfel incat elementele sa ajunga in siguranta la destinatie.

Serviciile pe care le prestam se adreseaza persoanelor fizice si juridice. Urgentele le putem onora imediat, insa, in general, programarile se fac de pe o zi pe alta. Transportam mobila de lemn, fier, plastic si sticla, aparatura electronica si electrocasnica, bagaje. Obiectele fragile le vom securiza corespunzator pentru a nu se distruge pe durata deplasarii. Oferim inclusiv servicii transport mobila veche la groapa de gunoi din locuinte mostenite sau care urmeaza sa fie modernizate. De demontare si manipulare se va ocupa o echipa cu experienta, care se va prezenta la fata locului cu toate instrumentele necesare.

masina transport mobila

Cum pregatesc mobila pentru transport?

Cum pregatesc mobila pentru transport?

Cum pregatesc mobila pentru transport?

Daca ai achizitonat mobilier, iar magazinul sau depozitul nu iti asigura transportul pana la adresa dorita, primul impuls este sa incerci sa transferi obiectele pe cont propriu. Insa ce te faci daca nu ai gasit o duba si nici nu stii sa impachetezi corespunzator piesele? Poti apela cu incredere la noi. Sintem o firma de transport mobila care va raspunde cererii tale cu o utilitara de 3.5 tone si cu personal pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare care sa faca toata treaba in locul tau. Cu noi, ai certitudinea ca elementele vor ajunge la destinatie fara sa sufere zgarieturi sau daune. Pretul se va stabili in functie de volum si poate fi negociat. In randurile urmatoare iti vom arata modul in care decurge un serviciu complet de transport mobila oferit de firma noastra.

Cum transport un pian la scoala?

Cum transport un pian la scoala?

Cum transport un pian la scoala?

Transportul unui pian de la magazin sau depozit necesita planificare si efort. Un astfel de element este extrem de fragil si finisajul este vulnerabil la zgarieturi si lovituri. Daca esti director la o scoala de muzica si vrei sa transferi de la magazin sau depozit un pian greu, ne poti solicita cu incredere ajutorul. Sintem o firma de transport mobila care iti va pune la dispozitie un serviciu complet. Asta inseamna ca vei beneficia de o utilitara de 3.5 tone si personal pentru ambalare si manipulare. Ne luam angajamentul ca pianul nu va suferi nici o dauna pe durata deplasarii. In randurile urmatoare iti vom explica pasii pe care ii vom urma in asa fel incat sa transportam in siguranta obiectul la scoala.

Cum transport scaunele si mesele in restaurant?

Cum transport scaunele si mesele in restaurant?

Cum transport scaunele si mesele in restaurant?

Scaunele si mesele de restaurant necesita o atentie speciala pe durata transportului pentru ca ultimul lucru pe care si-l doreste un proprietar este ca elementele sa ajunga la destinatie deteriorate. Pentru a scapa de stres, iti recomandam sa lasi totul in grija noastra. Sintem o societate de transport mobila autorizata care iti va pune la dispozitie o utilitara de 3.5 tone si personal pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Ne luam angajamentul ca piesele de mobilier nu vor suferi daune si ca nu vei fi nevoit sa faci alte investitii costisitoare la final. In randurile urmatoare iti vom prezenta pasii pe care ii vom urma in asa fel incat obiectele sa ajunga de la magazin sau depozit la restaurant intacte.

Unde arunc mobila distrusa?

Unde arunc mobila distrusa

Unde arunc mobila distrusa

Multi dintre romani si-au transformat garajele, boxele, subsolurile sau magaziile in adevarate centre de colectare mobilier vechi. Nu este deloc o alegere inspirata pentru ca astfel de spatii reprezinta mediul propice pentru aparitia daunatorilor, mai ales daca sint lasate in paragina. Daca deja sobolanii, plosnitele, etc. si-au facut ti-au atacat deja piesele de mobilier, este recomandat sa le arunci. Iar noi te putem ajuta sa scapi de elemente conform legilor in vigoare. Ne vom prezenta la locatia respectiva si vom ridica toate obiectele pentru a le transporta la groapa de gunoi. Spatiul va ramane curat dupa plecarea noastra la un pret care se va stabili in functie de volum.

Cum transport un scaun rabatabil?

Cum transport un scaun rabatabil?

Cum transport un scaun rabatabil?

Un scaun rabatabil situat inteligent intr-o camera din locuinta sau hotel ofera locul de odihna si relaxare ideal. Un astfel de element necesita o atentie speciala pe durata transportului pentru ca se poate deteriora foarte rapid. Actiunea de pliere si greutatea fac manipularea deosebit de dificila. Tocmai din acest motiv, iti recomandam sa lasi intreg procesul in grija noastra. Sintem o firma de transport mobila autorizata care iti va pune la dispozitie un serviciu complet. Asta inseamna ca vei beneficia de o utilitara de 3.5 tone si de personal pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Iti oferim garantia ca elementul va ajunge fara sa sufere daune la adresa ta.