Categorie Servicii: Transport mobila

Servicii transport mobila

Va oferim servicii de transport mobila Bucuresti si provincie. Serviciile noastre pot fi complete sau partiale, in functie de necesitatea clientului. Respectiv: transport mobila cu utilitare de 3,5 tone sau mai mari. Acest serviciu inlude masina si soferul nostru. Se mai poate adauga: personal necesar incarcarii si descarcarii, servicii de demontare si remontare mobila si impachetare cu folii de protectie a obiectelor fragile. Pe langa transportul mobilierului (ex: de la Ikeea la adresa dvs. va mai oferim servicii de evacuare mobila veche, va scapam de mobila inlocuita, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Servicii de transport mobila pentru persoane fizice si juridice

Firma noastra asigura servicii de transport mobila pentru toate categoriile de potentiali clienti. Avem infrastructura necesara pentru a onora transportul a 3 corpuri de mobilier cat si mutarea unui sediu de companie. In parcul nostru auto se numara autoutilitare mici pentru comenzile minore, respectiv: o canapea si fotolii, o biblioteca, sau mobila de sufragerie; utilitare de volum mare pentru relocare mobila din toata casa sediu sediu firma si utilitare „platforma” (neacoperite) pentru transportul obiectelor foarte mari.

Firma de transport mobila la un pret accesibil

Daca vrei sa nu aveti emotii atunci cand transportati mobila, firma noastra reprezinta o garantie pentru dumneavoastra. Angajatii pe care ii avem trec printr-un stagiu de pregatire de 6 luni inainte de a fi responsabili pentru mobila dumneavoastra. Experienta noastra se acumoleaza din anul 2007.
Mai jos va oferim diverse infortatii utile pentru cei care se muta. Solutii oferite de transportpe.net

Transport mobila in Bucuresti si provincie, cu plecare din Capitala. Oferim clientilor servicii de calitate ridicata, care includ dube de diverse capacitati si personal calificat. Ridicam mobila de la depozit, magazin sau alta adresa si o deplasam in punctul indicat de client. De incarcarea si descarcarea mobilierului se va ocupa o echipa bine instruita. Daca este nevoie, un tamplar profesionist poate asigura servicii de montare. Raspundem pozitiv oricarei solicitari, chiar daca este vorba de transportul unui singur obiect (canapea, fotoliu, frigider, birou, pat, etc.). Vom utiliza echipamente speciale de protectie (chingi, curele, etc.), astfel incat elementele sa ajunga in siguranta la destinatie.

Serviciile pe care le prestam se adreseaza persoanelor fizice si juridice. Urgentele le putem onora imediat, insa, in general, programarile se fac de pe o zi pe alta. Transportam mobila de lemn, fier, plastic si sticla, aparatura electronica si electrocasnica, bagaje. Obiectele fragile le vom securiza corespunzator pentru a nu se distruge pe durata deplasarii. Oferim inclusiv servicii transport mobila veche la groapa de gunoi din locuinte mostenite sau care urmeaza sa fie modernizate. De demontare si manipulare se va ocupa o echipa cu experienta, care se va prezenta la fata locului cu toate instrumentele necesare.

masina transport mobila

Transport mobila in tara rapid

Vreti sa contractati o firma de transport mobila care sa va garanteze siguranta bunurilor dumneavoastra ? Acum, poti contracta cu incredere echipa de la Transportpe.net pentru efectuarea transportului dumneavoastra, Transport mobila in tara rapid si in siguranta!

Transport mobila in tara rapid si in siguranta

Transport mobila in tara rapid

Transport mobila in tara rapid

Cu echipa de profesionisti veti avea marte de mutarea perfecta si fara stres !Va  ofera servicii de transport mobila Bucuresti si provincie. Serviciile  firmei Transportpe. net pot fi complete sau partiale, in functie de necesitatea clientului. Respectiv: transport mobila cu utilitare de 3,5 tone sau mai mari. Acest serviciu inlude masina si soferul firmei. Se mai poate adauga: personal necesar incarcarii si descarcarii, servicii de demontare si remontare mobila si impachetare cu folii de protectie a obiectelor fragile. Pe langa transportul mobilierului (ex: de la Dedeman la adresa dvs.) va mai ofera servicii de evacuare mobila veche, va scapa de mobila inlocuita. Serviciu dedicat atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Servicii optime de transport, manipulare, demontare si impachetare mobilier in cele mai bune conditii. De demontarea mobilierului dumneavoastra se va ocupa un tamplar cu experienta vasta in domeniu, pentru care mobila nu mai are nici o necunoscuta.

Nu ezitati, apelati la transportpe.net pentru mutarea perfecta si fara stres. Indiferent de cantitatea de mobilier pe care o aveti de mutat, apeland la serviciile acestora, veti beneficia de cele mai accesibile preturi. Raspuns prompt si intotdeauna pozitiv, fie ca este vorba de o simpla canapea sau de intregul mobilier din apartament. Solutii rapide, eficiente si optime, toate fara ca dumneavoastra sa depuneti efort.

Transport mobila in tara rapid cu o echipa de profesionisti . Efectueaza transport in provincie, obiecte fragile sau de mari dimensiuni. Garanteaza pentru integritatea bunurilor dumneavoastra, odata ajunse la destinatie. Masina este echipata corespunzator  pentru astfel de servicii. Manipularea obiectelor se va efectua fie pe scari, fie cu litul.

De ce alegem sa ne mutam?

Transport mobila in tara rapid cu o echipa de profesionisti! Atunci cand decizi sa te muti, fie ca este vorba de casa chiar de orasul in care locuiesti, ai nevoie de timp pentru a te obisnui cu ideea. Apoi, cand momentul in care trebuie sa te muti se apropie, oricat de organizata esti, te poti trezi inconjurata de haos: lucruri de impachetat, ambalat, sacose, geamantane, cutii, decizii de luat, facturi de platit. In tot acest timp este posibil sa uiti ca cei mici au nevoie de atentie in aceasta perioada de tranzitie.

Transport mobila in tara rapid si in siguranta, dar cel mai important fara stres! Decizia de a va muta poate fi una obiectiva asupra careia sa nu detineti controlul in intregime. Fie ca este vorba de o problema profesionala (transferul postului sau a companiei pentru care lucrati in alta localitate), fie ca este vorba de probleme financiare (nu va mai permiteti sa locuiti in aceeasi casa), incercati sa pastrati o atitudine pozitiva in fata copiilor. In perioada de tranzitie, starea psihica a parintilor afecteaza copiii, care sunt in cautarea incurajarilor ca viata lor va fi, in continuare, frumoasa si confortabila.

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti, doar prin intermediul firmai Transportpe. net. Servicii optime la cel mai bun raport calitate-pret.

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti in orice sector din Bucuresti

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti la cele mai flexibile costuri de pe piata. Inca mai crezi ca mutarea poate fi un adevarat haos? In nici un caz, cu echipa de profesionisti veti avea mutarea perfecta!Va  ofera servicii de transport mobila Bucuresti si provincie. Serviciile  firmei Transportpe. net pot fi complete sau partiale, in functie de necesitatea clientului. Respectiv: transport mobila cu utilitare de 3,5 tone sau mai mari. Acest serviciu inlude masina si soferul firmei. Se mai poate adauga: personal necesar incarcarii si descarcarii, servicii de demontare si remontare mobila si impachetare cu folii de protectie a obiectelor fragile. Pe langa transportul mobilierului (ex: de la Dedeman la adresa dvs.) va mai ofera servicii de evacuare mobila veche, va scapa de mobila inlocuita. Serviciu dedicat atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Servicii optime de transport, manipulare, demontare si impachetare mobilier in cele mai bune conditii. De demontarea mobilierului dumneavoastra se va ocupa un tamplar cu experienta vasta in domeniu, pentru care mobila nu mai are nici o necunoscuta.

Nu ezitati, apelati la transportpe.net pentru mutarea perfecta si fara stres. Indiferent de cantitatea de mobilier pe care o aveti de mutat, apeland la serviciile acestora, veti beneficia de cele mai accesibile preturi. Raspuns prompt si intotdeauna pozitiv, fie ca este vorba de o simpla canapea sau de intregul mobilier din apartament. Solutii rapide, eficiente si optime, toate fara ca dumneavoastra sa depuneti efort.

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti si in provincie. Efectueaza transport in provincie, obiecte fragile sau de mari dimensiuni. Garanteaza pentru integritatea bunurilor dumneavoastra, odata ajunse la destinatie. Masina este echipata corespunzator  pentru astfel de servicii. Manipularea obiectelor se va efectua fie pe scari, fie cu litul.

Cum sa pregatesc plantele pentru mutare?

Inainte de a va ambala plantele dumneavoastra pentru mutare, trebuie sa va asigurati ca acestea nu au paraziti sau alte insecte daunatoare. Cel mai bun mod sa faceti acest lucru este de a plasa plantele intr-o punga de plastic neagra cu o banda pentru insecte sau ceva asemanator. Lasati plantele in acest mod peste noapte, in scopul de a ucide orice paraziti sau daunatori care si-ar fi putut face casa in plantele dvs. Asigura?i-va ca punga de plastic este inchisa bine, astfel incat daunatorii sa nu poata iesi sau ascunde.
Ar trebui sa ambalati plantele într-o cutie de carton in ziua mutarii. Pute?i amortiza frunzele cu ajutorul unor  prosoape de hartie umede sau ziare asezate în jurul lor. Asigurati-va ca ati acoperit bine plantele cu acele prosoape de hartie umeda, pentru a pastra plantele in umezeala. Acest lucru va tine plantele in viata si va preveni uscarea lor pe timpul mutarii. Daca ati angajat o companie de mutari pentru  mutarea lucrurile dvs, asigurati-va ca etichetati aceasta cutie, astfel incat aceasta sa nu fie incarcata in camion.

Cum sa-mi transport mobilierul in siguranta la o noua locuinta

Cum sa-mi transport mobilierul in siguranta la o noua locuinta

Cum sa-mi transport mobilierul in siguranta la o noua locuinta

Esti in cautarea unei companii pentru ati transport mobila in siguranta si cat mai rapid? Nu stii ce sa alegi? Cum sa-mi transport mobilierul in siguranta la o noua locuinta,  a devenit problema ta principala?

Cum sa-mi transport mobilierul in siguranta la o noua locuinta din Bucuresti

Cum sa-mi transport mobilierul in siguranta la o noua locuinta! Acum, nu mai ai de ce sa  mai ai griji, sau sa consideri transportul ineficient si dezastruos! Transportpe. net este la indemana ta! Cu un simplu telefon, problema ta nu mai exista! Echipa de la transportpe. net iti asigura un transport sigur si fara probleme. Manipularea pieselor de mobilier se va face organizat, se va recurge la demontarea acesteia pentru a nu face daune peretilor sau podelei dumneavoastra. Se vor impacheta in folie speciala, dupa care se va asigura un maxim de siguranta prin utilizarea unor paturi. Echipa va asigura demontarea si montarea pieselor in locuinta. Transportul se va efectua cu o masina de 3,5 tone, incapatoare si dotata corespunzator desfasurarii unei astfel de activitati. Se va sporii siguranta mobilei dumneavoastra prin utilizarea unor chingi de prindere speciale. Vor onora fiecare comanda, chiar daca este vorba de un sifonier sau de un intreg apartament.

Cum sa-mi transport mobilierul in siguranta la o noua locuinta! Firma  asigura servicii de transport mobila pentru toate categoriile de potentiali  clienti( persoane fizice sau juridice).  Au infrastructura necesara pentru a onora transportul a 3 corpuri de mobilier cat si mutarea unui sediu de companie. Parcul auto cuprinde autoutilitare mici pentru comenzile minore, respectiv: o canapea si fotolii, o biblioteca, sau mobila de sufragerie; utilitare de volum mare pentru relocare mobila din toata casa sediu sediu firma si utilitare „platforma” (neacoperite) pentru transportul obiectelor foarte mari. Orice problema ati avea, transportpe.net este solutia.

Sfaturi pentru o amenajare de efect, dupa un transport al mobilei dumneavoastra de succes

In cazul in care dorit transportul de la un magazin de mobila, transportpe. net va poate ajuta, nu doar cu transportul, ci si cu asamblarea corpurilor de mobilier achizitionate. Casa ta prinde contur cu echipa transportpe. net. Si daca tot vorbim de achizitionarea  unui nou mobilier, transportpe.net va prezinta cateva idei pentru o amenajare de efect a locuintei.

Decorarea unui apartament mic poate fi o sarcina dificila. Nu stim ce fel de mobila se potriveste, cate accesorii se pot cumpara, cat de mari sau mici ar trebui sa fie dulapurile, dar totul se invata. Culoarea pe care o alegi pentru vopsirea peretilor poate largi sau restrange optic spatiul in care locuiesti. Deja stii ca albul si alte culori deschise maresc suprafata de locuit. Desi imprima un aer netru incaperii, iar scopul unei amenajari interioare este de a personaliza locul astfel incat sa-ti reflecte personalitatea.

Iar cand tu alegi sa te joci cu obiectele de decor, camera nu pare nicidecum banala desi ai alegi sa iti vopsesti peretii albi pentru a da impresia unui spatiu mai mare. Vasele, tablourile si pernutele decorative, toate sar in ochi cand peretii si o mare parte a mobilierului raman in culori neutre.

De regula de dimensiuni mai mici si vopsiti sau decorati diferit fata de restul peretilor. Sa nu crezi ca poti crea un perete accent doar in sufragerie. Peretele accent poate da cu totul o alta aura chiar si unei bucatarii. Poti alege un tapet cu o textura deosebita sau il poti placa daca doresti o solutie rapida si cu minim de efort.

Planificarea din timp a unui transport de mobila

Planificarea  din timp  a  unui transport de mobila

Planificarea din timp a unui transport de mobila

Mutarea intr-o noua comunitate, nu implica numai  cutii de ambalare si gasirea unei firme de transport mobila, ci si o pregatire adecvata chiar cu sapatamani inainte de ziua transportului. Planificarea din timp a unui transport de mobila ne da posibilitatea sa cercetam piata firmelor de transport. Spun cercetare, deoarece este benefic pentru noi, ca pe toata durata transportului, sa ne simtim in siguranta. Pentru ca aceasta cercetare sa nu fie anevoioasa, va venim in ajutor cu o posibilitate extrem de simpla.

Daca vreti sa nu aveti emotii atunci cand transportati mobila, firma noastra reprezinta o garantie pentru dumneavoastra. Angajatii pe care ii avem trec printr-un stagiu de pregatire de 6 luni inainte de a fi responsabili pentru mobila dumneavoastra. Personalul potrivit si bine instruit pentru a oferi clientilor serviciul transport mobila bucuresti la cele mai inalte standarde la costuri minime.Planificarea din timp a unui transport de mobil de catre dumneavoastra nu trebuie sa dureze mult timp. Am incercat sa minimalizam cheltuielile si sa marim calitatea serviciilor, de aceea avem cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Nu ezitati sa ne contactati, cu noi planificarea din timp a unui transport de mobila este mult mai simpla.

Acum ca avem firma care se va ocupa de transportul de mobila propriu-zis, nu ne mai ramane decat sa ne pregatim.

Incepeti prin eliminarea tuturor elementelor care nu mai sunt necesare. Cautati o firma de reciclare mobila  veche sau donati acele piese de mobilier care nu va mai sunt necesare. Nu are rost sa platesti pentru piesele de care nu mai ai nevoie. Sortati fiecare camera ,nu uitati de garaj.

In bucatarie, utilizati toate produsele deschise, alimentele depozitate in congelator, si aruncati pe cele cu termen de valabilitate trecut de termen.

Pentru aparatele electrocasnice, cum ar fi masina dvs. de spalat, frigider si televizor, verificati daca au nevoie de  ingrijire speciala, pentru transportul in sine.

In momentul ambalarii, noteaza cutiile care necesita o manipulare speciala. Si nu uitati de cutia cu documente importante, acea cutie trebuie sa fie mereu la indemana dumneavoastra. Astfel , planificarea din timp a unui transport de mobila ne ajuta sa fim organizati si eficienti in actiunile noastre.

Daca aveti copii, trebuie sa-i pregatiti emotional pentru relocare.

Daca mobilierul dumneavoastra este demontabil,  nu trebuie sa va ocupati de demontarea acestuia. Firma de transport mobila se va ocupa de tot. Se manipuleaza  cu personal experimentat, care poate demonta si încarca obiectele de mobilier. Toate operatiunile se vor desfasura  în mod organizat si civilizat.

Planificarea din timp a unui transport de mobila

2-3 saptamani pana la relocare

Se informeaza compania de telefonie , bancile la care aveti cont, compania de utilitati etc. In cazul in care va mutati cu animale, incercati sa familiarizati cainele sau pisica cu noua locuinta. Si nu in cele din urma, asigurati-va ca noua dumneavoastra casa este curata.

1 saptamana pana la relocare

Udati usor plantele de interior, dupa care impachetati-le. Acestea se aseaza in cutii, care sa nu depaseasca baza ghiveciului,  iar ziua transportului se aseaza pe ele folie perforata. Depoziteaza tot ce a mai ramas in cutii.

2 zile pana la relocare

Se pregateste o cutie cu obiecte  „Personale” pentru fiecare membru al familiei tale. Aceasta cutie ar trebui sa aiba trusa de prim ajutor,  articole de toaleta, ceai, lapte, cafea, snacksuri, haine de lucru, si medicamente speciale. Cutia personala,  trebuie sa includa  si hrana pentru animalele de companie, lesa, si castron.

Ziua relocarii

Verificati  daca contoarele de energie electrica si de apa sunt deja deconectate, fiecare camera si  dulapurile pentru obiecte uitate, opriti alimentarea principala.

De restul, se va ocupa firma de transport mobila contactata de dumneavoastra, astfel ca planificarea din timp a unui transport de mobila, nu reprezinta o actiune anevoioasa atunci cand lucrezi cu profesionisti.

 

Recomandam o firma ce iti sta la dispozitie zilnic

Recomandam o firma ce iti sta la dispozitie zilnic

Recomandam o firma ce iti sta la dispozitie zilnic

Fie ca esti in situatia de a muta mobila de la un apartament la altu, sau pur si simplu ai achizitionat mobilier nou, te afli intr- o situatie dificila, alimentata de intrebarea Cu ce transport mobila?

La urma urmei, acesta este secolul 21, iar tehnologia ne face viata mult mai usoara, cu un singur clik putem afla tot ce ne intereseaza. O firma de transport mobila de incredere este foarte usor de gasit, deoarece acestia au site-uri web, prin care ofera transparenta clientilor, si astfel se poate  afla de calitatea serviciilor prestate. Citeste recenziile, pentru a afla ce firme sunt fiabile, astfel te poti informa foarte usor.

Putem spune ca in prezent, pe piata  transportului de mobila sunt multe firme care ofera astfel de servicii, unele profesionale altele lasa de dorit in prestarea serviciilor si a personalului angajat. De aceea ne-am propus sa venim in ajutorul dumneavoastra cu o solutie care se numeste TAXI-MOBIL?.RO .

Desi TAXI-MOBIL?.RO este la inceput, intelegem perfect ca furnizarea unor servicii de calitate in urma carora clientii sa fie satisfacuti reprezinta cheia unei afaceri de succes. Tocmai din acest motiv cautam sa imbunatatim in mod constant oferta pe care o punem la dispozitie. Transport orice tip de mobilier (lemn, metal, sticla, plastic) rapid si in conditii de siguranta oriunde in Bucuresti si provincie.

Un serviciu de transport mobila, care vine in ajutorul cetateanului, prin servicii de cea mai buna calitate, promptitudine, se manipuleaza cu personal experimentat, care pot demonta si incarca obiectele de mobilier, intr-un mod organizat si civilizat. Toate serviciile pe care TAXI-MOBIL?.RO  le pune la dispozitia clientului,sunt gandite in asa fel incat,orice problema care ar putea sa apara in procesul de transport,sa fie remadiata in cel mai scurt timp, cu o maxima eficienta.Costurile pe care le percepem sunt corecte ?i fara taxe ascunse, oferim transparenta preturilor, lista afisata find pe intelesul tuturor.

Inca te mai gandesti de ce sa alegi TAXI-MOBIL?.RO?

Pe langa transparenta preturilor, transportul de mobila se va realiza cu dube incapatoare conform necesitatilor dumneavoastra, iar mobila dumneavoastra va ajunge la destinatie fara sa sufere zgarieturi sau alte daune. Toate comenzile plasate pentru TAXI-MOBIL?.RO vor primi un raspuns pozitiv si intotdeauna se va gasi o solutie pentru problema dumneavoastra.

Odata ce ai ales TAXI-MOBIL?.RO  nu mai ai nici o grija, relocarea dumneavoastra se va face lin si fara stres, lasa totul in mana profesionistilor. Incepand de acum, TAXI-MOBIL?.RO   iti sta la dispozitie. Ai nevoie de transport/mutare mobila? Inca nu te-ai decis? TAXI-MOBILA iti sta la dispozitie

Iata cateva dintre serviciile care iti vin in ajutor.

  • ajungem la timp;
  • incarcam mobilierul in duba in conditii de siguranta si in mod eficient;
  • asiguram servicii de demontare/remontare mobiler;
  • ambalarea elementelor cu materiale speciale de protectie;
  • mijloace de transport echipate corespunzator pentru imbunatatirea calitatii transportului;
  • relocam in siguranta obiecte valoroase si fragile;
  • avem tamplari cu atestat care se vor ocupa de procesul de demontare/remontare.

Nu ezita sa ne contactezi! Servicii de cea mai buna calitate. Se ofera servicii de relocare mobila intraurbane si interurbane pentru oricine.

TAXI-MOBIL?.RO o noua marca in definirea calitatii. Ne luam angajamentul ca articolele ajung la noua adresa in stare perfecta. Nu vom lasa nici un detaliu la voia intamplarii. De-a lungul timpului, ne-am format un portofoliu de important de clienti. Nici unul nu s-a declarat nemultumit de calitatea serviciilor prestate.