Cat de rezistenta e o cutie de transport?

Cat de rezistenta e o cutie de transport?

Cat de rezistenta e o cutie de transport?

„Cat de rezistenta este o cutie”? Este o intrebare pe care foarte multe persoane si-au adresat-o, de-a lungul timpului, in momentul in care s-au vazut nevoie sa efectueze un transport de mobilier. Articolul de mai jos iti va oferi raspunsul la intrebare. Pana atunci, tinem sa iti precizam ca firma noastra te poate ajuta cu servicii complete de transport mobila. Asta inseamna ca vei beneficia de personal pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare si de o utilitara de 3.5 tone. Noi oferim garantia ca elementele vor ajunge in deplina siguranta la destinatie. Pretul se va stabili in functie de cantitate si poate fi negociat.

Cat de rezistenta e o cutie de transport mobila?

Cat de rezistenta e o cutie de transport mobila? Cu siguranta, nu iti doresti sa vezi cum cutia se rupe in momentul in care este transportata la duba. Motiv pentru care am realizat un test. Asa ca am fost intr-o sala de fitness pentru a afla ce greutati pot sustine cutiile cu banda adeziva sau fara. In fiecare tip de cutie am introdus gantere de greutati diferite, pentru a afla cat de rezistente sint. Raspunsul te-a surprins! Cu siguranta o va face si pe tine dupa ce vei intelege experimentul pe care l-am facut.

1. Cutie fara banda, care se deschide in patru

La inceput, am testat o cutie fara banda la unul dintre capete. Am constatat ca ar rezista pana la 2.5 kilograme inainte sa se rupa. In aceste conditii, o astfel de cutie ar rezista perfect numai in cazul in care vrei sa transporti din casa, spre exemplu, pachete cu servetele. Doar in astfel de cazuri ti-ar fi folositoare o astfel de cutie.

2. Cutie cu un strat de banda, care se deschide in patru

Cat de rezistenta e o cutie de transport? Am continuat testul. Am lipit un strat de banda pe unul dintre capete. Am inceput cu 5 kilograme, am continuat cu 10 kilograme, pana am ajuns la 60 kilograme, moment in care cutia a cedat! Cine ar fi crezut ca o bucata de banda poate face fi atat de decisiva? Abia la o greutate de 60 de kilograme a cedat!

3. Cutie cu un strat de banda, care se deschide in doua

A fost momentul in care am decis sa testam o cutie simpla, care se deschide in doua parti egale. Am lipit un strat de banda la unul dintre capete pentru a o compara cu cea care se deschide in patru. Am vrut sa aflam daca faptul ca se deschide in doua o face mai rezistenta decat cea care se deschide in patru.

Cat de rezistenta e o cutie de transport? Spre surprinderea noastra, NU a existat nici o diferenta intre cutia care se deschide in patru si cea care se deschide in doua! Ambele au fost testate cu greutati in valoare de 60 de kilograme.

Concluzia este ca nu cutia face diferenta, ci banda pe care o aplici pe locurile unde se deschide, in locurile unde se desface! Acum te poti apuca linistit sa impachetezi lucrurile marunte din casa. De mobilier si de transportarea cutiilor cu articole ambalate de tine ne vom ocupa noi. Vom demonta corpurile mari pentru a fi manipulate mai usor. Toate piesele vor fi ambalate cu folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape. Apoi vom securiza cu banda. La adresa ta, vom remonta elementele care au necesitat demontarea.