Cinci pasi pentru a realiza transportul de mobila

Cinci pasi pentru a realiza transportul de mobila

Cinci pasi pentru a realiza transportul de mobila

Cheia unei mutari de succes este organizarea. Iar firma noastra iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie. De la mijloacele de transport pana la personalul pentru incarcare si descarcare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 0729 661 611. Nu ezita sa ne contactezi! Avem oferte care te vor surprinde.

Daca te vei organiza cum trebuie, relocarea va fi o adevarata joaca. Nu lasa totul pe ultima suta de metri cum se intampla pentru majoritatea oamenilor. Calculeaza din timp fiecare pas, iar la final vei culege roadele. Iata cele mai bune sfaturi care sa te ajute sa realizezi un proces de mutare ca la carte.

Cinci pasi pentru a realiza transportul de mobila corect si sigur

1. O firma de transport mobila este cea mai importanta

Te-ai tot mutat de-a lungul timpului si primul lucru care iti vine in cap este epuizarea pe care o simteai la finalul unei zile de impachetat. Scuteste timp si bani si angajeaza o firma specializata in relocare. Lasa profesionistii sa faca treaba in locul tai. Vei face economie garantat! Cum ar fi posibil? Pai in cazul in care vei face mutarea pe cont propriu, graba poate duce ruperea sau pierderea obiectelor. De asemenea, te si poti rani daca ceva se sparge in mana ta. Nu vei mai fi nevoit sa platesti suplimentar pentru masa si bauturilor celor care te ajuta la impachetat.

Cutiile pentru ambalat

Cutiile pentru ambalat

2. Cutiile pentru ambalat

Poti alege sa inchiriezi cutii din plastic sau colecta de la magazinele locale. Insa noi iti recomandam sa apelezi la cutiile speciale pe care le are disponibile firma de transport. Orice ai face ia in considerare sa achizitionezi cutiile care se potrivesc perfect cu obiectele pe care trebuie sa le muti. Investeste in calitate! Foloseste cutii speciale pentru haine, dulap, vase sau pentru tablouri. Cele mai multe cutii din ziua de azi sint ecologice si pot fi refolosite la urmatoarea relocare.

Materiale pentru amabalat mobila si alte obiecte

Materiale pentru amabalat mobila si alte obiecte

3. Materialele de impachetat mobila si alte obietele

Este foarte important sa stii ce obiecte ai de transportat si cat de fragile sint acestea ca se te poti pregati pentru transport. Vrei ambalaj de hartie pentru impachetarea obiectelor fragile. Foarte important este sa nu folosesti ziare deoarece cerneala va necesita spalarea elementelor dupa ce le-ai mutat. Vrei folie cu bule pentru impachetarea pieselor fragile. Scotch-ul este o alta necesitate pe durata procesului de mutare. El va securiza cutiile in care introduci elementele.

4. Chingi si curele

Acestea sint o necesitate pentru protejarea pieselor de mobilier de mare valoare, nu cauta ceva ieftin. Intr-o duba in miscare, articolele se pot deplasa si lovi intre ele, motiv pentru care este necesara securizarea lor. Iar o firma de relocare iti va pune la dispozitie toate aceste articole.

5. Suportul familiei

Sprijinul din partea familiei este esential pentru a realiza o relocare de succes. Ei te pot ajuta la impachetat, despachetat si te pot organiza mai bine. De asemenea, poti da copiilor misiunea sa-si stranga lucrurile din camerele lor.

Daca vei urma acesti pasi poti fi sigur ca mutarea va fi una de vis. Mai ales daca vei si apela la firma noastra, care iti pune la dispozitie utilitare de 3.5 tone, precum si personal pentru incarcarea si descarcarea articolelor. Iti stam la dispozitie de luni pana sambata, de la 8 la 20.