Cine imi pregateste mobila pentru transport?

Cine imi pregateste mobila pentru transport

Cine imi pregateste mobila pentru transport

Cine imi pregateste mobila pentru transport? Daca ai cumparat mobilier de la un magazin sau depozit second-hand si ai nevoie de transport, ne poti solicita cu incredere ajutorul. Sintem o firma autorizata, care dispune de un parc auto in care se gasesc utilitare de diverse capacitati. Vei beneficia de servicii de demontare, impachetare, manipulare si remontare. Iti vom pregati mobila pentru transport corespunzator. Ne luam angajamentul ca va ajunge la adresa ta fara sa sufere vreo dauna.

Cine imi pregateste mobila pentru transport? Avem nevoie doar de o lista cu elementele ce urmeaza a fi deplasate in scopul de a strange materialele de ambalare necesare. De regula, vom utiliza folie cu bule, folie de plastic, paturi de mobilier, prosoape, cutii robuste de carton si banda de protectie. Pana sa ne apucam de treaba, iti recomandam sa cureti foarte bine obiectele pentru ca nu are rost sa aduci mizerie in casa ta.

Cine imi pregateste mobila pentru transport Bucuresti?

Vom elimina toate sertarele si rafturile din dulap, sifonier, comoda si biblioteca pentru a reduce din greutate si le vom impacheta separat in asa fel incat sa fie ferite de zgarieturi si alte daune. Apoi, vom demonta toate elementele detasabile. De exemplu, de la canapea si masa vom scoate picioarele, iar de la piesele mari de mobilier vom elimina suprafetele din sticla. Suruburile, piulitele si saibele vor fi plasate in pungi de plastic diferite si atasate de elementul de care apartin. Sau vom eticheta fiecare punga in parte cu „piese masa bucatarie”, piese „suruburi pat”, etc.. pentru a ne fi mai usor la remontare.

Cine imi pregateste mobila pentru transport Bucuresti? Piesele de mobilier dezasamblate vor fi impachetate si plasate in cutii. Pentru o protectie suplimentara, vom ambala elementele fragile in straturi multiple. Toate cutiile vor fi sigilate cu banda si etichetate corespunzator („”rafturi birou”, „picioare masa bucatarie”, etc.). Golurile din cutiile in care au fost plasate articolele sensibile vor fi umplute cu ziare, carpe sau alte materiale de ambalaj pentru a ne asigura ca nu se vor sparge sau rupe cat timp se afla in tranzit.

Cine imi pregateste mobila pentru transport? Saltelele, canapelele si scaunele vor fi impachetate in huse speciale de plastic pentru a le proteja de rupturi, daune si umiditate. Vom plasa pe podeaua dubei mai multe paturi pentru a proteja elementele care nu vor fi plasate in cutii. Pentru o protectie suplimentara, vom utiliza chingi si curele pentru ca elementele sa nu se deplaseze. De precizat ca vom acorda o atentie speciala pe durata manipularii pentru ca nu dorim ca obiectele tale sa ajunga la destinatie deteriorate.

Mobilierul va fi dus pana in locuinta ta, unde ne vom apuca de remontarea elementelor care au necesitat demontarea pentru a fi transportate in siguranta. Pretul se va stabili in functie de volum si poate fi negociat. De serviciile oferite de firma noastra pot beneficia atat persoanele fizice, cat si cele juridice. Sintem dispusi sa te ajutam chiar daca doresti sa transferi un singur obiect. Transport mobila la orice adresa din Bucuresti si in provincie, cu plecare din Capitala.