Cum aleg agentul si cum transport mobila?

Cum aleg agentul si cum transport mobila?

Cum aleg agentul si cum transport mobila?

Daca ai decis sa scoti la vanzare locuinta pe care o detii, este cazul sa gasesti un agent imobiliar profesionist si sa inchei un contract cu o firma de transport mobila. La ultimul capitol, te putem ajuta chiar noi. Sintem o societate autorizata, care iti va oferi un serviciu complet. Vom deplasa piesele de mobilier in locul indicat de tine. Vom interveni la fata locului cu o utilitara de 3.5 tone si cu personal bine instruit pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Elementele vor fi transportate in deplina siguranta la depozit sau in alta locatie. Pretul se va stabili in functie de volum si poate fi negociat.

Acum sa vorbim putin despre modul in care trebuie sa alegi un agent imobiliar. Trebuie sa stii ca fiecare va pretinde ca este cel mai bun in domeniu si ca este singurul care iti poate vinde casa la pretul pe care il visezi. Caz in care te vei afla intr-o mare dilema, nu vei stii pe care dintre ei sa-l alegi. Daca ai decis sa renunti la apartament este indicat sa aplici urmatoarea strategie pentru a gasi agentul potrivit.

Cum aleg agentul si cum transport mobila din locuinta?

1. Gaseste agenti potentiali

Cum aleg agentul si cum transport mobila? Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa vorbesti cu prietenii sau cu rudele care au mai avut tangente cu agenti imobiliari si de care, bineinteles, au fost multumiti. Apoi, cand suni agentul, specifica-i numele persoanei care l-a recomandat. Daca nu obtii recomandari de la persoane apropiate, gaseste un agent care incearca sa vanda o casa din zona ta si du-te la o vizionare. Astfel iti poti da seama la fata locului cat de profesionist si cat de abil este.

2. Verifica-i

Cum aleg agentul si cum transport mobila? Ia lista cu agentii care te intereseaza si realizeaza anumite cercetari. Acceseaza-le site-ul, vezi daca au aparut materiale despre ei in presa si verifica daca au licenta sau antecedente penale. Elimina-i de pe lista pe cei care au gresit in trecut si care nu prezinta incredere.

3. Suna agentii

Inainte sa stabilesti o intalnire fata in fata, suna agentii si intreaba-i daca lucreaza in zona in care se afla casa ta. Unii agenti au zone bine stabilite pe care lucreaza, iar daca nu au mai activat in cartierul tau elimina-i de pe lista. Cand le telefonezi i-ai putea prinde prea ocupati sau poti gasi chiar si o persoana care nu este deloc prietenoasa. Aceste lucruri ar putea fi noi indicii ca nu sint agentii pe care sa te poti baza.

4. Stabileste o intalnire

Cum aleg agentul si cum transport mobila? Programeaza intalniri cu trei pana la cinci agenti. Acest lucru iti da sansa sa-i cunosti mai bine si sa afli ce strategie de marketing si ce personalitate are fiecare. Alege agentul care are cel putin cinci ani de experianta si care a vandut cele mai multe case asemanatoare cu a ta. Afla strategia de marketing a fiecaruia si alege-l pe cel pe care il consideri cel mai profesionist. Alege agentul care iti va spune pe un ton optimist, dar realist, ca iti va vinde casa cat mai rapid. In final, trebuie sa alegi un tip de agent comunicativ, cu un plan solid si motivat sa te scape de apartament. Nu ezita, totodata, daca este indicat sa efectuezi unele renovari minore la locuinta in scopul de a-i ridica valoarea.

5. Afla ce licenta are fiecare

Agentii pot avea cursuri suplimentare absolvite si asta demonstreaza cat de mult isi respecta meseria si cat de seriosi sint.

6. Ia decizia

Cum aleg agentul si cum transport mobila din locuinta? Dupa ce ai trecut prin toti pasii de mai sus, deja ti-ai format o idee asupra fiecarui agent in parte. Daca doi dintre acestia sint la fel de buni, alege-l pe cel care simti ca are o personalitate apropiata de a ta. Vei lucra indeaprape cu el, deci este important sa va intelegeti bine. Odata ce ai trecut prin acesti pasi, poti fi sigur ca vei semna cu un agent care va face tot posibilul sa-ti vanda casa la un pret pe masura cerintelor tale. Iar de transportul mobilierului ne vom ocupa noi.