Cum aleg o canapea si cum o transport?

Cum aleg o canapea si cum o transport?

Cum aleg o canapea si cum o transport?

Daca ai decis sa cumperi o canapea noua pentru sufragerie, trebuie sa tii cont de sfaturile din urmatorul articol pentru a te asigura ca ai ales-o pe cea potrivita. Daca nu ai mijloacele necesare sa o transferi la domiciliul tau, nu trebuie sa intri in panica. Noi te vom ajuta! Sintem o firma de transport mobila autorizata si iti vom pune la dispozitie un serviciu complet (personal pentru incarcare si descarcare, duba). Canapeaua va ajunge la destinatie fara sa sufere daune.

Cum aleg o canapea si cum o transport? Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de a pleca in cautarea unei canapele este sa masori dimensiunea camerei in care vrei sa o plasezi.

Trebuie sa te asiguri ca vei cumpara un element care se va potrivi in spatiul respectiv fara sa-l aglomereze, pentru a crea aspectul si confortul dorite. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca obiectul poate fi livrat in locuinta ta si ca se va potrivi pe scari, in holuri si prin usi.

Cum aleg o canapea si cum o transport in siguranta?

Cum aleg o canapea si cum o transport in siguranta? Nu trebuie sa cumperi o canapea numai din simplul motiv ca iti place designul. Gandeste-te si daca s-ar potrivi cu stilul locuintei tale. Daca ai pus ochii pe un element modern, insa casa ta este decorata in stil traditional este cazul sa te reorientezi. Achizitioneaza o canapea doar in momentul in care este ferm convins ca se potriveste stilului din locuinta ta (clasic, contemporan, traditional sau modern).

La momentul actual, canapelele sint fabricate intr-o varietate de forme si dimensiuni. Daca ai o familie mare sau daca obisnuiesti sa-ti petreci serile cu prietenii, atunci o canapea modulara este o alegere excelenta. Daca traiesti doar cu iubita sau sotia, atunci o canapea eleganta, cu doua locuri, ar putea fi tot ce ai nevoie. Stilul de viata este la fel de important ca si aspectul.

Cum aleg o canapea si cum o transport? Dupa ce ai ales stilul canapelei si dimensiunea, este timpul sa alegi materialul. Din nou, ia in considerare stilul tau de viata. Spre exemplu, daca ai copii mici, mergi pe o o canapea mai inchisa la culoare, rezistenta la uzura, pe care nu se va observa cu usurinta murdaria. In schimb, daca locuiesti singur, nu ezita sa optezi pentru un model din piele.

Canapeaua este o piesa de mobilier care poate afecta intregul aspect al camerei. Investitia intr-un element de calitate iti va oferi ani de confort si nu va trebui sa iti faci zilnic grija privind murdaria. Asa ca foarte important este sa nu incerci sa faci economie tocmai acum. Daca ai gasit modelul perfect, merita sa faci un efort financiar.

Cum aleg o canapea si cum o transport? Noi ne vom ocupa de transferul de la depozit sau magazin in siguranta la adresa ta. Pentru o protectie suplimentara, putem folosi chiar si materiale de ambalare (folie cu bule, paturi de mobilier, prosoape, banda, etc.). Ne luam angajamentul ca elementul nu va suferi nici o zgarietura pe durata transferului. In masina, vom utiliza chingi si curele pentru a fixa canapeaua in scopul de a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit.