Cum imi pot muta in siguranta plantele din apartament

Cum imi pot muta in siguranta plantele din apartament

Cum imi pot muta in siguranta plantele din apartament

Plantele de apartament pot transforma orice casa intr-o oaza primitoare de calduri si frumusete. Din nefericire, plantele  sunt foarte fragile, iar cand vine vorba sa va mutati, o importanta speciala trebuie sa le-o acordati lor. Astfel, iti pui intrebarea cum imi pot muta in siguranta plantele din apartament, dar si mobila? Ce firma de transport mobila imi poate da increderea ca atat plantele cat si mobila vor fi transportate in siguranta?

O gandire perfect normala, daca suntem in aceasta situatie. Stim ca odata ce te-ai hotarat sa te muti la tara, sau pur si simplu,  sa te muti de la un apartament la altu, urmatoarea etapa  o constituie gasirea unei firme de transport mobila. Si totusi, nu trebuie sa cauti mult! Raspunsul pentru mobila si plantele tale  il gasesti aici. Iti oferim servicii de transport mobila oriunde in Capitala si provincie. Dispunem de dube de mica si mare capacitate, precum si de manipulanti.

Pentru ca sintem o firma de transport mobila serioasa, iti punem la dispozitie personal pentru demontare si remontare, contra cost. Transport mobila in Bucuresti atat pentru persoane fizice, cat si juridice. Indiferent ca este vorba de un corp de mobilier,de un intreg apartament sau de plantele dumneavoastra. In plus, va asiguram si impachetare cu folii de protectie daca va fi nevoie pe durata procesului de transport mobila.Oferim protectie speciala transportului dumneavoastra. Astfel raspunsul la intrebarea cum imi pot muta in siguranta plantele din apartament, vi-l oferim chiar noi, prin profesionalismul cu care tratam fiecare comanda.

Cum imi pot muta in siguranta plantele din apartament -indrumari

Cele mai multe plante sunt extrem de delicate si vor suferi, probabil, in timpul transportului. Acesta este si motivul pentru care cele mai multe companii se feresc de astfel de transporturi. In aceasta categorie nu intra firma de transport mobila prezentata mai sus.  Cu toate acestea in momentul cand sunteti in cautare de firma de transport mobila, pentru o relocare, cel mai bine este sa-i intrebati de la prima contactare, daca preiau si plante.

Gaseste niste cutii rezistente, si pune plantele in interior. De retinut ca aceste cutii nu trebuie sa fie foarte inalte, ci cat ghiveciul. Dupa ce le-ai asezat in cutie, ia o multime de materiale de amortizare, gen: hartie, folie cu bule, prosoape si umple orice loc lasat in cutie. Cu alte cuvinte, plantele trebuie sa fie imobilizate- nu trebuie sa se miste pe timpul transportului. Dupa aceea trebuie sa le acoperiti cu folie perforata, pentru ca acestea sa poata respira. Partea din spate a masinii este un loc bun de a transporta plantele in cutie. In momentul cand contactati o firma de transport mobila intrebati si ce autovehicul va pune la dispozitie. Toate acestea pentru a nu mai sta cu grija intrebarii cum imi pot muta  in siguranta plantele din apartament.

Momentul in care firma de transport mobila ajunge la noua dumneavoastra casa. Dupa descarcarea lor, dumneavoastra trebuie sa le udati imediat .Va dura ceva timp pana cand frumoasele dumneavoastra plante isi vor recapata splendoarea.

In cazul in care ai plante foarte fragile, si nu te induri sa le supui unui astfel de transport, deoarece nu crezi ca vor supravietui, da-le prietenilor. Decat sa stati cu intrebarea Cum imi pot muta in siguranta plantele din apartament.