Cum pregatesc mobila pentru transport?

Cum pregatesc mobila pentru transport?

Cum pregatesc mobila pentru transport?

Daca ai achizitonat mobilier, iar magazinul sau depozitul nu iti asigura transportul pana la adresa dorita, primul impuls este sa incerci sa transferi obiectele pe cont propriu. Insa ce te faci daca nu ai gasit o duba si nici nu stii sa impachetezi corespunzator piesele? Poti apela cu incredere la noi. Sintem o firma de transport mobila care va raspunde cererii tale cu o utilitara de 3.5 tone si cu personal pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare care sa faca toata treaba in locul tau. Cu noi, ai certitudinea ca elementele vor ajunge la destinatie fara sa sufere zgarieturi sau daune. Pretul se va stabili in functie de volum si poate fi negociat. In randurile urmatoare iti vom arata modul in care decurge un serviciu complet de transport mobila oferit de firma noastra.

Cum pregatesc mobila pentru transport in Bucuresti?

Cum pregatesc mobila pentru transport in Bucuresti? Mobila, indiferent de materialul din care este fabricata (lemn, metal, plastic), este grea si dificil de deplasat fara sprijinul unei firme de transport autorizata. Noi iti vom pregati elementele in mod corespunzator, pentru ca nu concepem sa ajunga avariate la adresa ta. Ne vom prezenta la depozit sau magazin cu instrumente de baza pentru demontare, pungi de plastic, cutii de carton, banda de ambalare, folie cu bule, hartie de ziar in scopul de a impacheta mobilierul in cel mai profesionist mod. Imediat ce am ajuns in locatia cu pricina, vom stabili ce piese trebuie dezasamblate pentru o manipulare sigura si usoara. Dupa care vom trece la treaba. Suruburile, piulitele, saibele si alte bucati mici vor fi plasate intr-o punga de plastic sigilata, care va fi atasata de obiectul de care apartine.

Cum pregatesc mobila pentru transport? Sertarele si rafturile de la biblioteca, sifonier si dulapuri vor fi eliminate si impachetate corespunzator cu materialele de protectie care se impun. Vom scoate si picioarele de la mobilier daca acest lucru este posibil pentru a nu deteriora podelele. Fiecare picior va fi infasurat in hartie de ziar, plasat intr-o punga si lipit cu banda de elementul de care apartine. Sau vom pune toate picioarele etichetate intr-o cutie de carton, vom decide la fata locului cum vom proceda. Restul pieselor de mobilier vor fi ambalate in folie cu bule, iar colturile in straturi multiple. Vom securiza cu banda pentru a fi siguri ca nu exista riscul ca folia sa se desprinda pe durata transportului.

Cum pregatesc mobila pentru transport? Pentru manipulare usoara, dar si pentru a evita zgarieturile, vom utiliza discuri de glisare mobilier. In duba, intre elemente, vom aseza perne sau tesaturi moi pentru a umple golurile. Pentru o protectie suplimentara, vom securiza piesele cu chingi, curele sau franghie. Vom acorda o atentie deosebita mobilei si la descarcare. Un tamplar cu experienta se va ocupa la adresa ta de remontarea obiectelor care au necesitat dezasamblarea. Nu vom pleca pana cand nu vom plasa elementele in locul dorit, pe care tocmai l-ai renovat, si pana cand nu te convingi ca nu au suferit daune. Iti vom oferi un serviciu transport mobila de calitate, de care, cu siguranta, vei fi multumit.