Cum sa te organizezi atunci cand transporti mobila

Cum sa te organizezi atunci cand transporti mobila? Organizarea este foarte importanta atunci cand ai luat decizia sa te muti intr-o alta locuinta. Cel mai important este sa nu pierzi aiurea timpul. Odata ce ai stabilit pasii pe care ii vei urma pe durata acestui proces nu va mai fi nici o problema. Trebuie, insa, sa respecti intocmai planul si sa nu te abati de la el.

Cum sa te organizezi atunci cand transporti mobila

Cum sa te organizezi atunci cand transporti mobila

Macar pe durata mutatului renunta la emisiunile tale favorite si concentreaza-te pe impachetat. Timpul este foarte important si nu merita irosit. Dupa ce transportati mobila vei avea posibilitatea sa te uiti din nou la programele de televiziune preferate si sa practici sporturile pe care le adori.

Este foarte important sa creezi o zona de lucru si sortare. Iar o camera ar fi cel mai potrivit loc. In acest fel, vei evita sa transpormi casa intr-un dezastru, sa te impiedici de cutii peste tot si sa nu stii ce ai impachetat. De asemenea, in zona de lucru poti tine toate cutiile cu obiectele din casa pe care le-ai impachetat. Nu uita sa scrii ce contine fiecare cutie. Te va ajuta enorm la despachetat.

Cum sa te organizezi atunci cand transporti mobila din casa

Schimbarea domiciliului poate fi o buna oprtunitate pentru tine sa scapi de obiectele care nu iti mai sint folositoare. Nu lua in noua ta locuinta toate elementele de care nu mai ai nevoie. Chiar ai nevoie de toate cele trei telefoane mobile pe care tu speri sa le vinzi online? Te gandesti sa le iei cu tine? Cel mai bun sfat este sa renunti la ele! Este foarte important sa arunci sau sa donezi lucrurile inutile. Nu adu in noua ta locuinta obiectele care nu iti mai sint folositoare. Trebuie sa tii cont de faptul ca un transport de mobila perfect nu este doar mutarea lucrurilor pe care le doresti dintr-un loc in altul. Este si o sansa sa lasi unele lucruri in urma!

Este foarte important sa pastrezi impreuna obiectele de acelasi tip. Spre exemplu, lucrurile din piele este recomandat sa se afle in aceeasi cutie, la fel si hainele. De asemenea, poti lua tavita cu tacamuri, sa o impachetezi cu tot cu cutite, furculite sau linguri si sa o pui intr-o cutie. Nu este recomandat sa faci acelasi lucru si cu biblioteca. In timpul transportului, cartile pot cadea pe jos si ti-ar lua foarte mult timp sa le sortezi.

Apoi, deosebit de important este sa faci liste pe care sa scrii ce contine fiecare cutie. Daca vei proceda astfel nu vei avea nici o problema in a redecora camera fiului tau daca pe cutie ai scris ca inauntru se afla obiecte ce apartin copilului. Ia in calcul faptul ca daca nu vei scrie ce contine fiecare cutie, la despachetare va fi un adevarat haos. Cand te vei apuca, spre exemplu, sa decorezi bucataria nu vei sti in ce cutie se afla cutitele sau tigaile. Moment in care vei fi obligat sa deschizi fiecare cutie in parte. Iar casa ta s-ar transforma intr-o cocina. Dar daca vei face totul cu rabdare si vei urma sfaturile de mai sus, mutatul nu va fi o problema pentru tine.