Cum sa transporti lucrurile din magazie

Cum sa transporti lucrurile din magazie

Cum sa transporti lucrurile din magazie

Transportul obiectelor din magazie nu este deloc o treaba usoara. Asta pentru ca respectivele elemente trebuiesc impachetate intr-un anume mod pentru a nu se deteriora sau produce daune cat timp se afla in masina. Cu transportul te putem ajuta noi. Dispunem de un parc auto generos, cu mijloace de transport de diverse capacitati. In plus, iti vom asigura personal pentru incarcare care sa faca toata treaba in locul tau. Cum sa transporti lucrurile din magazie in siguranta? Lasa totul in grija noastra! Obiectele vor ajunge intr-o alta locatie sau la groapa de gunoi, in functie de doleantele tale. Suna acum la numarul de telefon afisat pe site pentru programare si pentru a obtine un pret.

Cum sa transporti lucrurile din magazie in siguranta

Cum sa transporti lucrurile din magazie? Iti vom explica, in randurile urmatoare, pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru ca transportul obiectelor din magazia ta, in cazul in care doresti sa efectuezi procesul personal, sa nu se transforma intr-un cosmar. In cazul in care consideri treaba mult prea complicata, poti lasa transportul in grija noastra.

1. Fii prudent!

Trebuie sa fi foarte atent in momentul in care incepi sa impachetezi. In magazie, ai foarte multe produse inflamabile cum ar fi gratarele electrice sau masinile de tuns iarba si alte scule electrice care folosesc adesea gaz si/sau propan. Urmati cu atentie recomandarile din manualul de utilizare pentru a goli sculele electrice de combustibil. Rezervoarele de propan ar trebui golite de tot lichidul, iar capacele sa fie foarte bine securizate. Nu este recomandat sa transporti benzina si produse imflamabile cum ar fi vopseaua si canistrele cu aerosoli. Daca nu vei respecta intocmai recomandarile din manualul de utilizare privind transportul produselor inflamabile risti sa provoci o explozie, pe care, mai mult ca sigur, nimeni nu si-o doreste.

2. Unelte incomode sau ascutite

Multe dintre uneltele din magazie sint lungi, ascutite si/sau diforme. Spre exemplu, obiectele pe care le folosesti in gradina sint foarte ascutite si trebuiesc securizate cu mare grija. Apoi, asezate in duba intr-un loc ferit, astfel incat restul obiectelor sa nu fie deteriorate daca intra in contact cu acestea.

3. Obiectele mici

Instrumentele de mana si ustensilele de gradinarit trebuiesc asezate in cutii de dimensiuni mici si mijlocii. Elementele ascutite se infasoara in folii cu bule sau carpe vechi, pentru a le proteja, dupa care aseaza-le in cutii. Este foarte important sa etichetezi fiecare cutie pentru a sti ce contine fiecare.

4. Transportul mobilierului

Cel mai bun mod de a transporta mobila este sa o demontezi, iar partile sa le pui in camion cu alte obiecte mari. Mesele de sticla trebuiesc impachetate cu grija si plasate in campion intre elemente moi pentru nu fi distruse. Iar tampoanele scaunelor pot fi  demontate si introduse in saci mari de plastic pentru a le proteja.

5. Impachetati mai intai obiectele mari

Obiectele mari (gratar electric, masina de tuns iarba, scule electrice, unelte de gradinarit, greble, maturi, etc) se vor urca in masina ultimele pentru a fi date jos primele. De asemenea, este recomandat sa impachetati prima data obiectele mari. Si in acest caz trebuie sa ai foarte multa rabdare si atentie.

Cum sa transporti lucrurile din magazie in deplina siguranta? Solicita ajutorul nostru! Iti vom asigura tot sprijinul de care ai nevoie. Sintem disponibili sa intervenim in orice zona din Bucuresti si din Ilfov.