Cum te pregatesti pentru transport mobila

Cum te pregatesti pentru transport mobila

Cum te pregatesti pentru transport mobila

Cum te pregatesti pentru transport mobila? Pas cu pas.Ai impachetat tot din bucatarie, sufragerie si dormitor. Foarte bine! Este momentul sa apelezi la firma noastra. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, personal pentru incarcare si descarcare, totul la un pret care te va surprinde. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Lasa mutatul tuturor obiectelor din casa ta in seama noastra.

Ai terminat cu impachetatul lucrurilor din casa, este momentul sa te ocupi de camerele exterioare: curtea, balconul, veranda si subsolul. Iata cateva sfaturi care sa te ajute in momentul in care te apuci sa muti obiectele din zonele respective.

Cum te pregatesti pentru transport mobila: Curata tot cu mare grija

Daca mobilierul a stat sub cerul liber, este clar ca acesta este murdar si plin de praf. Situatie in care trebuie sa cureti tot cu mare atentie pentru ca nu este recomandat sa transporti ceva care este mizerabil. De asemenea, daca te muti nu inseamna ca trebuie sa lasi mizerie in urma ta. Arunca la gunoi toate lucrurile care nu iti mai folosesc si sterge de praf terasa. Nu uita sa uzi si gazonul daca este cazul!

Cum te pregatesti pentru transport mobila: Verifica fiecare colt al mobilei

In timp ce cureti mobila exterioara pentru a o transporta, verifica toate colturile si crapaturile. Mobila poate fi adapost pentru diverse insecte, cum ar fi paianjeni sau viespi. In fuctie de locatie, ai putea gasi, de asemenea, chiar si animale, precum serpii! Nu ti-ai dori, cu siguranta, sa te muti in noua locatie cu tot cu daunatori, demonteazo pentru a putea fi mai usor de transportat.

Impacheteaza cu grija

Cand impachetezi scaunele si mesele din curte, este recomandat sa scoti pernele si toate piesele dure si ascutite. Securizeaza orice unealta, piesa sau accesoriu de la articolele din curte in pungi de plastic. Depoziteaza in siguranta solutiile periculoase din aer liber (pesticide, cutii de vopesea, ulei). Scurge gazul din masina de tuns iarba, din drujba, etc, pentru a nu exista scurgeri pe durata transportului. Scoate sticla de propan din gratar pentru ca poate deveni periculoasa atunci cand te muti. Ai grija de obiectele pretioase si de bijuterii.

Fii foarte atent cu plantele

Transportul poate fi fatal pentru plantele delicate. Temperaturile extreme, apa in abundenta sau deloc si conditiile instabile de transport le-ar putea distruge si nu vei avea posibilitatea sa te bucuri de ele la noua locuinta. Exista mai multe moduri de a pregati plantele pentru o mutare. Le poti impacheta in hartie sau folii de plastic pentru a le proteja de eventualele pierderi de frunzis. De asemenea, le poti impacheta in cutii captusite cu gauri pentru aerisire. Descopera plantele imediat ce ai ajuns la noua locuinta. Nu le lasa nici un minut in plus impachetate! Daca este posibil, transfera plantele in ghivece de plastic.

Este o afacere de familie

Nu iti dezamagi copiii daca ai ales sa te muti. Demonteaza leaganul si celelalte jucarii voluminoase, cu mare grija. Atentie la fiecare surub in parte! Toate piesele se vor pune intr-un container, care va fi bine securizat. Inainte trebuie sa le stergi bine de nisip, apa, vopsea. De asemenea, nu uita nici de animalele de companie. Mai verifica inca o data sa daca transporti paianjeni sau alte taratoare. Serios! Ar fi de cosmar sa te muti in noua casa cu astfel de „chiriasi”.