Cum transport mobila cumparata din magazin

Cum transport mobila cumparata din magazin

Cum transport mobila cumparata din magazin

Cum transport mobila cumparata din magazin? Foarte simplu! Apeleaza la serviciile firmei noastre. Dispunem de utilitare de 3.5 tone, manipulanti, totul la un pret redus. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Vei ramane surprins de oferta pe care ti-am pregatit-o.

Te-ai mutat intr-un apartament nou si ai gasit si mobila potrivita la unul dintre magazinele din Bucuresti sau din provincie. Proprietarii magazinelor nu iti asigura, insa, si transportul corpurilor pe care le-ai achizitionat. Astfel ca te-ai trezit cu mobila proaspat cumparata in strada. Cantitatea este foarte mare, iar prietenii sau membrii familiei nu te pot ajuta. Deci cum transport mobila cumparata din magazin? Ai nevoie de o utilitara de 3.5 tone sau chiar mai mare. Nici o problema! Noi te scoatem imediat din acest impas. Iti punem la dispozitie mijloacele de transport necesare, precum si personal care sa te ajute cu incarcarea si descarcarea obiectelor.

Oferta noastra pentru tine nu se incheie aici! Daca doresti, iti putem monta mobila pe care tot noi o urcam in apartamentul tau. Personalul nostru este unul profesionist si a trecut prin mai multe stagii de formare pana sa fie angajat. Nu-ti fie teama sa lasi mobila pe mana lor. De asemenea, te asiguram ca mobila proaspat cumparata nu va suferi nici o deteriorare pe durata transportului. Iar daca piesele sint de mare valoare, le putem securiza cu chingi, precum si cu folii suplimentare de protectie. In acest fel, investitia ta va fi protejata si, in cel mai scurt timp, te vei putea bucura de mobila pe care ai cumparat-o.

Cum transport mobila cumparata din magazin pana la domiciliu

Cum transport mobila cumparata din magazin? Chiar daca ti-ai achizitionat un singur corp de biblioteca noi te vom ajuta sa il transporti la tine acasa. Pe noi nu ne intereseaza cantitatea in mod special. Important este ca tu sa fii multumit si sa rezolvi problema. In cazul in care vei face o comanda minora nu ne vom simti deranjati absolut deloc. Iti vom pune la dispozitie utilitare mici, care vor transporta intr-o clipa corpul de biblioteca cumparat. Poti apela la serviciile personalului nostru de incarcare si descarcare sau sa te descurci singur. Masina si soferul sint gata sa te scoata din impas. Iti stam la dispozitie de luni pana sambata, de la 8 la 20, in Bucuresti si in provincie.

Cum transport mobila cumparata din magazin? Simplu, cu ajutorul firmei noastre! Iar de mobila veche tot noi te putem scapa. Vrei sa o montezi pe cea proaspat cumparata, insa cea veche iti sta in cale? Nici o problema! Personalul nostru de incarcare si descarcare o va evacua din apartamentul tau si o va duce la groapa de gunoi. Astfel, o vei putea instala linistit pe cea noua. Oferim aceste servicii atat pentru persoane fizice, cat si juridice. Sintem activi pe piata inca din 2007 si avem o vasta experienta in domeniu. Transportul mobilei tale dintr-un punct in altul nu va mai fi acum o problema. Nu ezita sa ne contactezi pentru a afla ce oferte am pregatit pentru tine. Profesionistii nostri sint gata sa lucreze in locul tau! Indiferent de cantitatea de mobila ce trebuie transportata.