Cum transport mobila de dormitor si de sufragerie

Cum transport mobila de dormitor si de sufragerie

Cum transport mobila de dormitor si de sufragerie

Cum transport mobila de dormitor si de sufragerie? Foarte simplu! Apeleaza la serviciile firmei noastre si vei ramane impresionat. Dispunem de mijloacele de transport necesare, de manipulanti, totul la un pret accesibil. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611!

Mobila veche nu mai este deloc pe placul tau. Doresti sa schimbi aspectul casei si ai gasit exact ceea ce visai. Ai dat comanda si a doua zi trebuie sa te duci la magazin si sa ridici produsele pe care le-ai achizitionat. Exista, insa, o problema. Patronii respectivi nu iti vor transporta mobilierul acasa. Iar o intrebare te macina: cum transport mobila de dormitor si de sufragerie? Raspunsul este la noi! Dispunem de utilitare de mica si mare capacitate, precum si personal pentru incarcare si descarcare. Bineinteles, daca prietenii doresc sa te ajute, noi nu avem nimic de obiectat. Vei plati doar inchirierea masinii cu sofer. Iar noi, in schimb, iti vom garanta transportul mobilierului in depline conditii de siguranta.

Cum transport mobila de dormitor si de sufragerie ieftin ?

Cum transport mobila de dormitor si de sufragerie? Dulapurile, vitrina, sifonierul si celelalte componente vor fi protejate atent pe durata transportului. Dispunem de chingi si de alte echipamente specifice. De asemenea, obiectele de valoare si fragile vor fi impachetate cu folii de protectie. Nu ne-am dori ca mobila ta sa ajunga la destinatie zgariata sau deteriorata. La cerere, iti putem asigura personal pentru montarea pieselor de mobilier. Experienta noastra se acumuleaza inca din 2007, iar angajatii sint instruiti sase luni intr-un stagiu de pregatire inainte sa primeasca in grija mobila ta. Motiv pentru care dormitorul si sufrageria din casa ta vor arata asa cum ai visat intr-un timp foarte scurt.

Cum transport mobila de dormitor si de sufragerie? Foarte simplu, cu ajutorul nostru! Iti stam la dispozitie de luni pana sambata, de la 8 la 20. Iti transportam orice fel de mobilier, indiferent de marime. Pentru ca parcul nostru auto dispune de o utilitara „platforma” (neacoperita), gata sa duca la tine acasa orice obiect, chiar daca este gigant si nu se poate demonta. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611 pentru a te convinge de seriozitatea si profesionalismul firmei noastre. Oferim servicii de transport mobila in Bucuresti si in provincie, atat pentru persoane fizice, cat si juridice. Si, odata ce ai apelat la noi, tot ceea ce trebuie sa faci este sa stai acasa si sa astepti ca mobila de sufragerie si cea de dormitor sa fie livrate.

Si nu uita! In cazul in care doresti sa scapi de mobilierul vechi, iti sarim si de aceasta data in ajutor. Corpurile vechi din dormitor si din sufragerie vor fi ridicate din apartamentul tau si transportate la groapa de gunoi. Asiguram incarcarea mobilierului in duba in cazul in care tu nu ai posibilitatea. Toate serviciile la un pret redus, care va fi negociat inca de la inceput. Preturi difera in functie de numarul de curse pe care le va face utilitara. Sintem gata sa te ajutam in orice problema. Oferim servicii de transport mobila, precum si de evacuare, indiferent de zona in care locuiesti chiar si transport mobila la tara.