Cum transport mobila dintr-un sediu de firma

Cum transport mobila dintr-un sediu de firma

Cum transport mobila dintr-un sediu de firma

Cum transport mobila dintr-un sediu de firma? Nimic mai simplu! Apeleaza la serviciile firmei noastre si nu vei regreta. Iti punem la dispozitie mijloacele de transport necesare, personal pentru manipulare, totul la un pret care te va surprinde. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611. Lasa totul in seama noastra!

Afacerea ti-a mers excelent in ultimul timp, motiv pentru care ai decis sa te extenzi. Si, firesc, ai nevoie de un alt sediu de firma. Pentru ca esti gata sa angajezi mai mult personal. Cum transport mobila dintr-un sediu de firma? Nimic mai simplu! Apelezi la profesionistii din firma noastra. Iti asiguram transportul mobilierului cu utilitare de volum mare, precum si personal de demontare. La cerere, iti putem remonta, fara absolut nici o problema, mobila in noul sediu de firma. Toate serviciile vor avea un pret redus, pe care il vom negocia cu tine.

Cum transport mobila dintr-un sediu de firma urgent si sigur

Dispunem de personal foarte bine instruit, gata sa incarce si sa descarce in locul tau. Iti vom garanta, de asemenea, ca mobila va ajunge in depline conditii de siguranta la noul sediu. Cum transport mobila dintr-un sediu de firma? Cu ajutorul nostru! Birourile si scaunele nu vor suferi nici o avarie pe durata transportului. Experienta noastra se acumuleaza inca din 2007 si nu ne permitem sa gresim in relatia cu tine. Ne vom asuma eventualele daune care vor aparea in timpul relocarii. Dar nu va fi cazul! Bineinteles, daca te descurci singur cu incarcatul si descarcatul, noi iti vom pune la dispozitie utilitara de volum mare si un sofer.

Cum transport mobila dintr-un sediu de firma? Sintem gata sa te ajutam de luni pana sambata, de la 8 la 20. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne suni la numarul de telefon 0729 661 611. Lasa mutatul intregului mobilier din societatea ta in seama profesionistilor pe care ii avem angajati. Ai comandat mobila noua? Cei de la magazin nu iti asigura transportul componentelelor pe care tocmai le-ai cumparat la firma? Nici o problema! Noi vom rezolva aceasta problema imediat. Nu vei fi nevoit sa stai nici un minut in plus cu mobila in parcarea magazinului de unde ai achizitionat-o. Iti urcam mobila in masina si o descarcam la sediul firmei tale. Toate serviciile la cele mai mici preturi.

Sintem activi atat in Bucuresti, cat si in provincie. Iar in cazul in care vei avea obiecte care nu vor corespunde cu noua locatie a firmei tale, sintem dispusi sa le aruncam in locul tau. Personalul nostru le va incarca si le va duce direct la groapa de gunoi, putem transport si moloz de la zugraveala. De asemenea, tinem sa iti precizam ca dispunem si de utilitare „platforma” (neacoperite) pentru transportul obiectelor mari. Avem infrastructura necesara pentru a transporta mobilier indiferent de marime sau cantitate. Iar mobilierul care necesita un transport special il vom impacheta cu folii de protectie pentru a nu fi deteriorat. Nu ne permitem sa ne jucam cu investitiile tale. Contacteaza-ne si te vei convinge sigur de seriozitatea, dinamismul si profesionalismul firmei noastre. Scaunele, birourile si celelalte componente ale sediului firmei vor ajunge in maxima siguranta la destinatie.