Cum transport mobila fragila?

Cum transport mobila fragila?

Cum transport mobila fragila?

Nu este ceva iesit din comun ca o persoana sa isi cumpere mobilier de la un depozit cu elemente second-hand. In functie de buget, din astfel de locatii se pot achizitiona obiecte de calitate ridicata, chiar daca sint folosite. Insa acestea vor necesita o atentie deosebita pe durata deplasarii. Cum transport mobila fragila? Lasa intregul proces in grija noastra. Sintem o firma autorizata care iti va pune la dispozitie un serviciu complet. Asta inseamna ca vei beneficia de o utilitara de 3.5 tone si de personal calificat pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Iti garantam ca elementele vor ajunge de la depozit la adresa ta in maxima siguranta. Pretul va fi unul corect si poate fi negociat.

Cum transport mobila fragila, de sticla?

Cum transport mobila fragila, de sticla? Unele dintre cele mai fragile obiecte de transportat sint oglinzile si mobilierul prevazut cu piese din sticla. Cheia pentru a deplasa aceste elemente in siguranta, fara deteriorari, este impachetarea corespunzatoare. Operatiune de care se va ocupa echipa noastra. Vom utiliza banda de ambalare, hartie de ambalaj/ziar, folie cu bule, cutii robuste, paturi de mobilier si prosoape. Oglinda sau rama de sticla va fi ambalata in mai multe straturi de hartie sau folie cu bule, in scopul de a acoperi elementul in totalitate. Apoi, vom utiliza banda pentru a securiza perfect obiectul. La fel vom proceda cu toate piesele.

Cum transport mobila fragila? Daca este cazul, pentru o protectie suplimentara, vom infasura elementele in paturi si prosoape peste stratul final de ambalaj. Obiectele vor fi asezate in cutii separate de dimensiuni apropiate, iar spatiile goale vor fi umplute cu tesaturi moi. Vom marca fiecare cutie cu „fragil” pentru o atentie aparte pe durata manipularii. Cutiile vor fi invelite cu banda si inchise corespunzator. Pachetele vor fi asezate in duba in pozitie verticala, intre doua elemente care nu vor fi susceptibile sa se deplaseze pe durata transportului. Oricum, pentru a ne asigura ca vor fi probleme, vom folosi echipamente speciale (chingi, curele, etc.) pentru a fixa obiectele din utilitara.

In cazul mobilierului de sticla, vom demonta suprafetele fragile (usi, topuri, etc.) si le vom impacheta separat de restul elementelor. Vom folosi aceeasi procedura de ambalare ca in cazul oglinzilor si ramelor de sticla. Cutiile le vom eticheta cu „fragil” si vom preciza carei piese de mobilier apartin pentru a nu intampina probleme la remontare. Incarcarea si descarcarea obiectelor va fi efectuata cu foarte mare atentie pentru ca nici o parte nu isi doreste deteriorarea elementelor. Ne dorim sa iti oferim un serviciu de calitate ridicata care sa iti depaseasca asteptarile.

Cum transport mobila fragila? In concluzie, daca ai de transportat piese de mobilier fragil ne poti contacta cu incredere. Serviciile noastre se adreseaza persoanelor fizice si juridice care au nevoie de un transfer sigur si eficient al elementelor fragile pe care tocmai le-au cumparat. De demontare si remontare se va ocupa un tamplar cu experienta, care dispune de sculele si instrumentele necesare. Cu noi, ai certitudinea ca mobilierul nu va suferi nici o deteriorare. Solutii complete doar pe www.transportpe.net!