Cum transport mobila in hotel

Cum transport mobila in hotel

Cum transport mobila in hotel

Cum transport mobila in hotel? Nimic mai simplu! Apeleaza la serviciile firmei noastre si iti garantam ca vei ramane impresionat. Actionam in Bucuresti si in provincie, iti punem la dispozitie mijloacele de transport necesare, precum si manipulanti. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611.

Un hotel care se respecta este mobilat pe masura. In cazul in care ai renovat si ti-ai propus sa schimbi si mobila, atunci te afli unde trebuie. Firma noastra iti ofera servicii complete, cu utilitare de volum mare, precum si personal care sa te ajute cu incarcarea si descarcarea. Nu trebuie sa iti faci absolut nici o problema in cazul in care ai de transportat obiecte imense, care nu pot fi demontate. Avem un parc auto complex, in care se afla utilitare „platforma” (neacoperite), gata sa duca la hotel orice obiect de mobilier, indiferent de marime. „Cum transport mobila in hotel?” nu trebuie sa mai reprezinte o problema pentru tine.

Cum transport mobila in hotel sau cum o arunc pe cea veche?

Cum transport mobila in hotel? Foarte simplu! Raspundem oricarui timp de solicitare, indiferent ca esti persoana fizica sau juridica. La cerere, iti puteam asigura personal pentru montarea mobilierului proaspat achizitionat. Dulapurile, rafturile, sifonierele, paturile si toate elementele care necesare unui hotel vor fi transportate in deplina siguranta de specialistii firmei noastre. In cazul in care obiectele sint de valoare sau fragile, avem echipamentele necesare gata sa le asigure un transport ca la carte. Nu ne permitem ca mobilierul tau sa ajunga zgariat sau deteriorat la destinatie, astfel ca vom utiliza chingi si le vom impacheta cu folii de protectie. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Convinge-te singur de profesionalismul angajatilor nostri, care trec printr-un stagiu de pregatire de sase luni pana sa primeasca in grija mobila ta.

transport mobila hotel Bucuresti

transport mobila hotel Bucuresti

Cum transport mobila de hotel? Firma noastra iti sta la dispozitie de luni pana sambata, de la 8 la 20. Experienta noastra se acumuleaza inca din 2007, iar toti clienti sint deosebit de importanti pentru noi. In cazul in care dispui de personal pentru incarcare si descarcare nu este absolut nici o problema din partea noastra. Vei putea face economie, iar noi iti vom inchiria mijlocul de transport necesar si soferul. Totul la un pret convenabil pentru buzunarul tau, care va fi negociat inca de la primul apel telefonic. Nu ezita sa ne contactezi si sa afli ce oferte am pregatit pentru tine. Iti vom transporta biblioteca fara ca aceasta sa sufere vreo avarie in duba! Iti vom transporta absolut orice corp de mobilier.

In final, nu omitem a-ti preciza ca oferim servicii de transport mobila in Bucuresti si provincie! Iar daca ai un obiect de aruncat, noi sintem solutia si in aceasta problema. Iti putem transporta si mobila de la magazin. Iti ridicam de la hotel toate elementele de care doresti sa le scapi si le aruncam la groapa de gunoi in locul tau. Iti evacuam orice, indiferent ca este vorba de un fotoliu sau de tot mobilierul vechi dintr-o camera. In acest fel, vei putea renova cat mai rapid hotelul, care va fi gata sa primeasca noi clienti. Asteptam telefonul tau pentru a te convinge de calitatea serviciilor oferite de firma noastra.