Cum transport mobila in provincie

Cum transport mobila in provincie

Cum transport mobila in provincie

Cum transport mobila in provincie? Firma noastra reprezinta cea mai la indemana solutie. Iti stam la dispozitie cu mijloacele de transport necesare, cu manipulanti, toate serviciile la un pret care te va surprinde. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611. Iar transportul de mobila va deveni o prioritate pentru noi.

Locuiesti in provincie si ai decis sa iti schimbi intreg mobilierul din casa. Dar in oraselul tau ai gasit ceva pe gustul sau, motiv pentru care te-ai deplasat in weekend la Bucuresti. Ai gasit ceva care sa iti placa si ai dat comanda. Ai, insa, o mare problema! Cum transport mobila in provincie? Intrebarea te macina si incerci sa gasesti o solutie. Lasa totul in seama noastra! Iti stam la dispozitie cu utilitare de volum mare, precum si cu personal pentru incarcare si descarcare. Totul la un pret convenabil pentru buzunarul tau. Noi iti vom transporta mobila de la Bucuresti in orasul unde locuiesti fara absolut nici o problema.

Cum transport mobila in provincie? Cu ce masina?

Cum transport mobila in provincie? Tu nu trebuie sa faci absolut nimic! Trebuie doar sa stai linistit acasa si sa ii astepti pe profesionistii firmei noastre, care trec printr-un stagiu de pregatire de sase luni pana sa devina responsabili de mobila ta. Iti transportam mobila de sufragerie, de dormitor, dar si alte elemente in deplina siguranta la tine acasa. La cerere, iti putem asigura si servicii de montare. In cazul in care este vorba de un transport de mobila mai special, firma noastra isi va lua masuri de precautie. Nu ne permitem ca mobilierul tau sa ajunga la destinatie zgariat sau deteriorat pentru ca s-a deplasat in campion. Vom folosi chingi si vom impacheta obiectele fragile si valoroase cu folii de protectie. De asemenea, ne asumam orice dauna care ar putea aparea pe durata transportului din vina noastra.

Transport mobila la tara la bunici

Transport mobila la tara la bunici

Cum transport mobila in provincie? Asiguram servicii de relocare de luni pana sambata, de la 8 la 20. Vom prelua mobilierul din orice colt al Bucurestiului si il vom aduce in oraselul unde locuiesti. Nu ai nevoie de personal pentru incarcare si descarcare? Nici o problema! Noi punem la dispozitie masina si un sofer. De asemenea, nu trebuie sa iti fie teama ca ai obiecte prea mari de transportat. Parcul nostru auto cuprinde utilitare „platforma” (neacoperite), gata sa iti aduca acasa orice element, indiferent de marime. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Te vei convinge din start de profesionalismul firmei noastre.

Iar daca ai acasa obiecte care trebuiesc aruncate, poti impusca doi iepuri deodata! Iti evacuam din apartament toate elementele de care nu mai ai nevoie si le transportam direct la groapa de gunoi. Vom demonta personal mobilierul si il vom incarca in utilitara. In concluzie, iti oferim servicii complete, toate la un pret care se va negocia inca de la inceput. Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica (firma, terasa, magazin sau hotel), iti garantam ca serviciile noastre te vor satisface la maximum. Actionam pe piata inca din 2007, iar de-a lungul timpului ne-am creat un renume in acest domeniu. Asteptam cat mai rapid un apel de la tine.