Cum transport mobila intr-o scoala

Cum transport mobila intr-o scoala

Cum transport mobila intr-o scoala

Cum transport mobila intr-o scoala? Foarte simplu! Apeleaza la serviciile firmei noastre, care iti va pune la dispozitie toate echipamentele necesare. Dispunem de utilitare de 3.5 tone sau mari, personal pentru incarcare si descarcare, totul la un pret care te va surprinde. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611. Vei fi impresionat de calitatea serviciilor pe care ti le vom oferi.

Renovarea ca la carte a unei scoli atrage, in afara cantitatii impresionante de moloz, si schimbarea mobilierului. Cel vechi si deteriorat urmeaza sa fie inlocuit cu unul nou si rezistent. Ai ales piesele necesare, ai dat comanda si a doua zi trebuie sa te duci sa le ridici de la sediul magazinului. Cum transport mobila intr-o scoala? Simplu! Cu ajutorul profesionistilor din firma noastra. Iti punem la dispozitie utilitare de volum mare, precum si manipulanti. Nu vei fi nevoit sa petreci nici macar o secunda in parcare cu mobilierul achizitionat. Il vom urca personal il mijlocul de transport si il vom descarca la scoala. Totusi, daca te descurci singur, noi iti vom asigura doar masina si un sofer.

Cum transport mobila intr-o scoala rapid si eficient

Cum transport mobila intr-o scoala? Bancile, dulapurile si tot mobilierul necesar intr-o institutie de invatamant va fi transportat cu mare grija la destinatie. Daca unele elemente sint pretioase si necesita o protectie suplimentara, atunci le vom impacheta cu folii de protectie. In cazul in care doresti, sintem disponibili sa montam mobilierul in scoala. Bineinteles, la un pret convenabil pentru buzunarul tau. In parcul auto de care dispunem mai avem si utilitare „platforma” (neacoperite) in cazul in care aveti de transportat obiecte foarte mari. Lasa acest proces pe mana profesionistilor din firma noastra. Avem personal bine instruit, care trece printr-un stagiu de pregatire de sase luni inainte de a fi responsabil de mobilierul tau.

Cum transport mobila intr-o scoala? Va oferim servicii de transport in toate sectoarele din Bucuresti si in provincie. Iti stam la dispozitie de luni pana sambata, de la 8 la 20. Relocarea mobilierului necesar unei scoli nu va mai fi o problema pentru tine. Inainte de a transporta mobila intr-o institutie de invatamant, ne vom lua o serie de masuri speciale, de precautie. In principal, o vom aduce la scoala atunci cand nu sint cursuri pentru ca nu dorim ca linistea din timpul orelor sa fie perturbata. Apoi, la cerere, putem chiar si monta noul mobilier. Toate serviciile au un pret scazut, care va fi negociat din start. Iar elevii se vor putea bucura, in cel mai scurt timp, de mobilierul proaspat cumparat.

Si inca un lucru! Firma noastra iti mai asigura si aruncarea mobilierul vechi. Il vom ridica personal mobila veche din scoala si o vom transporta la groapa de gunoi. Asta in cazul in care nu vei apela la manipulantii tai. De asemenea, iti putem oferi si un serviciu mutari mobila in cazul in care nu doresti sa arunci celelalte piese. Dispunem de toate echipamentele necesare care sa faca institutia de invatamant sa arate ca noua. Nu vei regreta, cu siguranta, o eventuala colaborare cu firma noastra. Te voi convinge din start de profesionalismul nostru si nu vei ezita sa ne contactezi si a doua oara la numarul de telefon 0729 661 611.