Cum transport mobila pentru reciclare

Cum transport mobila pentru reciclare

Cum transport mobila pentru reciclare

Cum transport mobila pentru reciclare? Prin intermediul firmei noastre! Iti vom pune la dispozitie mijlocul de transport necesar (utilitare de 3.5 tone, utilitare de 4.5 tone, utilitare „platforma”, dube de mica sau mare capacitate, etc.), manipulatori cu experienta si personal pentru demontare (daca este cazul). Iar pretul se va stabili in functie de volum, de distanta, de etaj, de timpi (de stationare, de transport). Actionam in orice zona din Bucuresti sau din Ilfov si iti recomandam sa ne soliciti ajutorul cu 24 de ore inainte daca este vorba de un transport mare. Totusi, in cazul unei urgente, putem face exceptie si vom gasi o solutie sa te ajutam chiar si in aceeasi zi.

 

Cum transport mobila pentru reciclare in Bucuresti

Ti-ai renovat casa, ocazie cu care ai decis sa iti schimbi si mobila? In foarte scurt timp vor sosi piesele noi? Atunci este cazul sa scapi de mobilierul vechi. Care, insa, mai poate fi utilizat. Dar nici unul dintre prietenii sau rudele tale au dorit sa-l cumpere. Motiv pentru care ai decis sa reciclezi toate piesele. O alege inteleapta, pentru care meriti toate felicitarile. Dar cum transport mobila pentru reciclare? Cu ajutorul firmei noastre! Suna la numarul din CONTACT pentru programare si, in cel mai scurt timp, o echipa va veni la tine acasa pentru a se apuca de treaba. Iar daca situatia o cere, poti beneficia de un serviciu de demontare mobila. Apoi, toate piesele vor fi urcate in masina si transportate la centrul de reciclare.

Cum transport mobila pentru reciclare rapid si eficient? Prin intermediul nostru! Iar daca vrei sa faci economie, iti putem oferi un serviciu partial, ce include doar inchirierea mijlocului de transport cu sofer, situatie in care tu va trebui sa te descurci cu manipularea si cu demontarea. Pretul va fi mai mic, insa si efortul pe care il vei depune va fi considerabil. Asa ca gandeste-te foarte bine inainte si opteaza pentru serviciul pe care il consideri cel mai potrivit pentru tine din toate punctele de vedere. Si, inca o data, meriti toate felicitarile pentru faptul ca ai decis sa reciclezi mobila din apartament. Unele componente vor putea fi, cu siguranta, reutilizate atat de persoane fizice, cat si in industrie. Oferim servicii complete de transport si mutari mobila.

Cum transport mobila pentru reciclare? Cu ajutorul unei firme autorizate, care iti va oferi toate sustinerea de care ai nevoie. Si nu doar in materie de transport mobilier. Ti-au mai ramas obiecte nefolositoare in urma renovarii si care nu mai pot fi nici macar reciclate? Nici o problema! Societatea noastra iti va pune la dispozitie si un serviciu de transport moloz! Vom evacua din apartamentul tau toate lucrurile de care nu mai ai nevoie si le vom transporta direct la groapa de gunoi. Covoarele, perdelele, linoleul, gunoiul, deseurile, vechiturile, etc. vor deveni, in foarte scurt timp, istorie pentru locuinta ta. Ofera mai mult spatiu casei tale pentru a te bucura cum se cuvine de reamenajarea pe care tocmai ai finalizat-o. Intre timp, mobila veche pe care ai comandat-o a sosit? Nu ai experienta in montare? Nici o problema! Te vom ajuta si cu acest serviciu! Avem personal calificat, care trece printr-un stagiu de pregatire de sase luni pana sa intre in contact cu mobila ta.

In final, tinem sa iti mai precizam ca efectuam si servicii de transport balast, nisip, pietris si margaritar pentru constructii. Practic, iti stam la dispozitie cu orice serviciu in materie de transport.