Cum transport mobila si cum fac planul casei

Cum transport mobila si cum fac planul casei

Cum transport mobila si cum fac planul casei

Este foarte important sa creezi un plan al casei pe care ai cumparat-o, inclusiv al etajului, in scopul de a cumpara piesele de mobilier ideale. Nu ti-ai dori sa transporti vreun element care sa nu se potriveasca in locuinta sau care nu are loc pe scari. Cu deplasarea obiectelor te vom ajuta noi. Sintem o firma de transport mobila autorizata, care iti va asigura o utilitara de 3.5 tone si personal pentru manipulare. Te putem ajuta inclusiv cu montarea elementelor. Iti garantam faptul ca toate piesele vor ajunge la destinatie fara sa sufere daune. Obiectele vor fi securizate in duba cu chingi si curele dupa ce le ridicam de la magazin sau depozit pentru a nu se deplasa pe durata transportului.

Cum transport mobila si cum fac planul casei Bucuresti

Cum transport mobila si cum fac planul casei? Mai jos iti prezentam cateva metode prin care sa eviti transportul unor obiecte care nu au loc sau care nu se potrivesc cu casa. Urmeaza aceste sfaturi pentru a nu fi pus in postura de a vinde, dona sau arunca elementele pe care le-ai deplasat.

Masuratorile sint foarte importante

Cum transport mobila si cum fac planul casei? De cate ori ti s-a intamplat sa cumperi o masa sau o piesa de biblioteca si sa constati ca nu se potriveste in casa ta sau ca nu incape pe scari? Un singur centimetru poate face diferenta! Motiv pentru care este recomandat sa intocmesti un plan al noii tale case. Cunoscand dimensiunile locuintei, o poti aranja in consecinta. Vei cunoaste ce obiecte de mobilier trebuie sa cumperi si vei dormi mai linistit. De asemenea, avand la dispozitie un plan, poti comanda chiar si on-line elementele dorite. Iti trebuie doar putina organizare! Altfel risti sa platesti bani in plus pe transportul unor obiecte care nu iti sint de folos sub nici o forma.

Te scapa internetul

Cum transport mobila si cum fac planul casei? Daca ti se pare dificil de intocmit planul de etaj, exista o multime de site-uri online care vor face treaba in locul tau. De exemplu, www.floorplanner.com iti permite sa obtii o replica a casei tale cu mii de optiuni pentru pereti, pardoseli, mobilier, ferestre, etc. In scurt timp, poti avea o replica exacta a casei tale! Mai exista si posibilitatea sa intocmesti planul pe hartie milimetrica, insa aceasta este o procedura complicata, care necesita mult timp si cunostinte matematice. In concluzie, este foarte important sa cunosti dimensiunile noului apartament inainte sa te apuci sa il decorezi. Astfel nu vei intampina probleme in alegerea pieselor de mobilier pe care le vei cumpara.

Cum transport mobila si cum fac planul casei? Dupa ce te-ai pus la curent cu toate detaliile, poti incepe sa cauti mobila. Sfatul nostru este sa vizitezi cat mai multe magazine si depozite. Este imposibil sa nu gasesti elementele potrivite. Daca sint second-hand, este foarte important sa le verifici inainte sa le platesti. Pe langa transport si manipulare, firma noastra iti poate asigura demontarea si ambalarea corespunzatoare a mobilierului vechi. Vom folosi folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape si vom securiza cu foarte multa banda. Apoi, la adresa ta, un tamplar se poate ocupa de remontare.