Cum transport mobila veche la groapa de gunoi

Cum transport mobila veche la groapa de gunoi

Cum transport mobila veche la groapa de gunoi

Cum transport mobila veche la groapa de gunoi? Iata aici cativa pasi simpli care te vor ajuta. In primul rand, trebuie sa apelezi la o firma specializata. Iar noi sintem exact ceea ce cauti. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, personal pentru incarcare si descarcare, totul la un pret redus. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Lasa evacuatul vechiturilor in seama noastra.

Ti-ai renovat complet casa si ai decis sa schimbi si mobila. Cea noua se afla deja la tine acasa, insa nu poate fi instalata din lipsa de spatiu. Deci cum transport mobila veche la groapa de gunoi? Foarte simplu! Apeleaza la serviciilor profesionistilor de care dispunem. Vom veni la tine acasa, vom demonta mobilierul si il vom arunca in locul tau. Nu mai trebuie sa iti precizam ca vom asigura si serviciul de incarcare. Astfel, iti vei putea monta mobila noua si sa te bucuri de ea in numai cateva minute. Nu te gandi la economie, nu lua in calcul sa soliciti ajutorul intermediarilor. Te vei trezi cu mobila veche in spatele blocului, iar vecinii te vor primi cu ochi rai.

Cum transport mobila veche la groapa de gunoi, cu cine?

Noi dispunem de mijloace de transport de mica si mare capacitate, gata sa te scape de toate obiectele vechi din casa sau apartament. Pretul este negociabil si variaza in functie de numarul de curse pe care masina le va face. Bineinteles, in cazul in care vei dori sa transporti personal mobila pana la utilitara, noi nu vom avea nimic de obiectat. In aceasta situatie, vei plati doar inchirierea masinii si a soferului! Evacuarea mobilei din sufragerie, din dormitor sau bucatarie nu va mai fi acum o problema pentru tine. Sintem gata sa te ajutam de luni pana sambata, de la 8 la 22. Avem personalul necesar si pregatit exemplar care sa iti rezolve orice probleme in materie de transport la groapa cu gunoi.

Cum transport mobila veche la groapa de gunoi? Oferim servicii atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Actionam in Bucuresti si in provincie cu echipamente de ultima generatie. Evacuam din casa ta intreaga biblioteca sau toate dulapurile din bucatarie. Sau chiar si un singur corp de mobilier. Totul la un pret pe care ti-l vom comunica dupa ce ne spui ce cantitate doresti sa transporti la groapa de gunoi. Scapa acum de obiectele vechi din casa ta cu minimul de efort. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611. Lasa evacuarea vechiturilor pe mainile specialistilor nostri.

Cum transport mobila veche la groapa de gunoi? Apeleaza cu incredere la firma noastra, care ofera servicii atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Sintem dornici sa evacuam din apartamentul tau toate obiectele care nu iti mai sint necesare. Creaza mai mult spatiu in locuinta ta! Renunta la toate lucrurile inutile, pe care nu le-ai mai folosit de ani buni. Noi te ajutam in orice moment sa faci mai mult loc in casa ta. Vom ridica personal elementele din casa ta si le vom arunca in locul tau direct la groapa de gunoi.