Cum transport o masa din sticla?

Cum transport o masa din sticla?

Cum transport o masa din sticla?

Transportul mobilierului din sticla este foarte dificil. Daca un element mare, cum ar fi, spre exemplu, o masa de sufragerie, este deplasat fara ingrijire adecvata, atunci sint sanse mari sa se deterioreze. Motiv pentru care te sfatuim sa il lasi in grija transferul. Sintem o firma de transport mobila autorizata, care oferim servicii de demontare, ambalare, manipulare si remontare. Deplasarea se va efectua cu o utilitara de 3.5 tone in deplina siguranta. Iti vom explica in randurile de mai jos cum vom proceda in asa fel incat masa sa ajunga la adresa ta intacta.

Cum transport o masa din sticla valoroasa?

Cum transport o masa din sticla valoroasa? Primul lucru pe care il vom face este sa demontam elementul. Procesul va fi efectuat de un profesionist, care va avea la dispozitie toate sculele si instrumentele necesare. Suruburile, piulitele si saibele vor fi plasate intr-o punga de plastic, pe care o vom sigila. Apoi, vom trece la ambalarea componentelor. Topul mesei va fi infasurat in hartie speciala de ambalare, dupa care vom aplica banda pentru a asigura hartia. Apoi, il vom impacheta in folie cu bule. Vom folosi straturi multiple pentru o protectie suplimentara. Iar la final vom asigura, din nou, cu banda.

Vom masura dimensiunile topului ambalat si il vom plasa intr-o cutie telescopica, de marime similara. Nu inainte ca pe partea de jos a cutiei sa plasam o bucata de carton. Spatiile goale din cutie le vom umple cu tesaturi fine (servetele, batiste, etc.). Vom sigila cutia cu foarte multa banda de ambalare pentru a fi siguri ca nu exista riscul sa se rupa in timp ce este manipulata. Pentru a ambalarea picioarele si alte componente, vom repeta procedura ca in cazul topului de masa. Cert este ca nu vom porni la drum pana cand toate elementele nu vor fi impachetate in siguranta. Pentru ca nu ne dorim ca piesele sa ajunga sparte la locuinta ta, proaspat renovata.

Cum transport o masa din sticla? Urmatorul pas este manipularea cutiilor in care se afla masa de sticla demontata. Indiferent de marime, fiecare cutie va fi incarcata si descarcata de cel putin doua persoane. De asemenea, inca una va superviza operatiunea in scopul de a interveni daca situatia o cere. In duba, cutiile vor fi securizate corespunzator cu chingi si curele pentru a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit. De precizat ca soferul va conduce prudent, nu va frana brusc si nu se va angrena in depasiri periculoase.

Dupa ce am ajuns in locuinta ta, vom despacheta cutiile si ne vom apuca de remontare. Ocazie cu care vei putea sesiza daca vreuna dintre componente a suferit vreo dauna. Totusi, te asiguram ca nu vei avea nimic de reprosat. Si, in foarte scurt timp, te vei putea bucura de masa de sticla pe care ai achizitionat-o.

Cum transport o masa din sticla? Oferim servicii complete de transport mobila fragila pentru persoanele fizice si juridice. Ne luam angajamentul ca orice obiect va ajunge la destinatie in conditii de deplina siguranta. Pretul va fi cel corect si poate fi negociat in cazul in care il consideri prea mare.