Cum transport scaunele si mesele in restaurant?

Cum transport scaunele si mesele in restaurant?

Cum transport scaunele si mesele in restaurant?

Scaunele si mesele de restaurant necesita o atentie speciala pe durata transportului pentru ca ultimul lucru pe care si-l doreste un proprietar este ca elementele sa ajunga la destinatie deteriorate. Pentru a scapa de stres, iti recomandam sa lasi totul in grija noastra. Sintem o societate de transport mobila autorizata care iti va pune la dispozitie o utilitara de 3.5 tone si personal pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Ne luam angajamentul ca piesele de mobilier nu vor suferi daune si ca nu vei fi nevoit sa faci alte investitii costisitoare la final. In randurile urmatoare iti vom prezenta pasii pe care ii vom urma in asa fel incat obiectele sa ajunga de la magazin sau depozit la restaurant intacte.

Cum transport scaunele si mesele in restaurant, terasa, club Bucuresti?

Cum transport scaunele si mesele in restaurant, terasa, club Bucuresti? In primul rand, vom scoate suruburile care detin picioarele meselor. In functie de producator, vom folosi un cleste sau o surubelnita. Suruburile vor fi plasate in pungi de plastic sigilabile separate, iar fiecare va fi fixata cu banda sub topul de care apartin. Vom utiliza folie cu bule pentru a impacheta picioarele si vom securiza cu banda de ambalare. Topurile meselor vor fi acoperite cu paturi de protectie mobilier si fixate cu banda la partea inferioara pentru a nu distruge finisajul. Fiecare picior de scaun va fi infasurat, la randul lui, cu folie cu bule si securizat cu banda de ambalare. Apoi, restul scaunelor vor fi impachetate cu paturi de protectie si fixate cu banda in jur.

Cum transport scaunele si mesele in restaurant? Daca este cazul, vom scoate din balamele usile pentru o manipulare fara riscuri. La deplasarea topurilor de masa vor lua parte cel putin doua persoane, in timp ce una va superviza procesul, fiind gata sa intervina daca este cazul. Vom face tot posibilul ca elementele meselor si scaunelor sa nu fie lovite de usi/tocuri si pereti. Nu vom trage nici un obiect pe podele pentru a evita zgarierea. In masina, toate piesele de mobilier vor fi plasate in asa fel incat sa nu se deplaseze pe durata tranzitului. Pentru a ne asigura de acest lucru, vom folosi inclusiv chingi, curele sau franghie. Dupa ce am ajuns la adresa ta, ne vom apuca de remontare. Iti garantam ca, in foarte scurt timp, te vei putea bucura de mesele si scaunele pe care le-ai cumparat pentru restaurantul pe care doresti sa il deschizi.

Cum transport scaunele si mesele in restaurant? De asemenea, vom infasura componentele de sticla in straturi multiple pentru a nu se ciobi sau sparge pe durata transportului. Noi sintem solutia perfecta pentru tine daca doresti sa deplasezi mobilier scump de restaurant la adresa dorita. De precizat ca oferim servicii persoanelor fizice, cat si celor juridice. Daca tocmai ti-ai achizitionat un set pentru bucatarie si nu ai cum sa-l transporti in locuinta ta, nu este nici o problema. Noi raspundem pozitiv oricarei solicitari, nu conteaza cantitatea. Scopul nostru principal este sa le oferim clientilor un serviciu de transport de mobilier de calitate, care sa le depaseasca asteptarile.