Cum transport un dulap cu haine?

Cum transport un dulap cu haine?

Cum transport un dulap cu haine?

Fiecare dintre noi am fost nevoiti, la un moment dat, sa transportam un dulap in alta locatie. Impachetarea hainelor este, insa, este o sarcina pe care nimeni nu o agreaza. Insa daca veti tine cont de informatiile de mai jos, te asiguram ca totul va decurge foarte rapid. Iar de transport ne vom ocupa noi. Sintem o firma care oferim clientului servicii de demontare, ambalare, manipulare si remontare. Oferim garantia ca dulapul si restul articolelor vor ajunge la destinatie fara sa sufere daune.

Urmeaza aceste sfaturi de impachetare a garderobei si te asiguram ca nu vei regreta.

1. Scapa de hainele vechi, nedorite sau pe care nu le-ai mai purtat. In acest fel, iti vei impacheta doar articolele care iti sint cu adevarat folositoare. Pe cele de care nu mai ai nevoie le poti vinde sau dona. Ti-ai putea usura enorm munca si, in acelasi timp, ai face fericite si alte persoane in cazul in care ai decis sa donezi hainele care nu mai inseamna nimic pentru tine.

Cum transport un dulap cu haine Bucuresti?

2. Cum transport un dulap cu haine? Investeste in cutii mari si medii! Vei observa ca iti vor fi de folos pentru o perioada indelungata. Inainte de a fi impachetate, hainele trebuie sa fie uscate si calcate pentru a nu se sifona. Nu umple cutiile cu foarte multe haine.

3. Cum transport un dulap cu haine Bucuresti? Articolele precum tricourile, puloverele, blugii, pantalonii scurti si lenjeria pot fi introduse in genti de mana sau valize. Important este ca acestea sa fie asezate intr-un spatiu curat si ferit de umezeala.

4. Introdu pantofii in cutii! Multi prefera sa-i bage la gramada, intr-un sac, iar acest lucru duce la formarea de pete si zgarieturi pe incaltamintea din piele. Infasoara in hartie pantofii de seara si pune-i intr-o cutie. In acest fel, incaltamintea ta va fi protejata si nu vei fi nevoit sa sa investesti bani pentru a-ti completa garderoba.

Cum transport un dulap cu haine? Dupa ce ai terminat de impachetat toate hainele, va intra in rol firma noastra. O echipa formata din 2, 3 persoane se va deplasa la fata locului si va incepe demontarea dulapului pentru o manipulare usoara. Vom elimina rafturile, sertarele, toate componentele detasabile. Vom utiliza folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie si prosoape pentru ambalare. La final, vom securiza cu foarte multa banda. Cu noi, ai garantia ca dulapul si hainele vor ajunge la destinatie in siguranta.

Daca este cazul, suprafetele din sticla ale dulapului vor fi ambalate in straturi multiple. Vom folosi un dolly sau discuri de glisare mobilier pentru a manipula piesa de mobilier pana la masina. In acest fel, podeaua si dulapul nu vor suferi zgarieturi. Ne vom ocupa inclusiv de incarcarea cutiilor si valizelor cu haine. Toate elementele vor fi securizate in masina cu chingi si curele pentru a nu se deplasa pe durata transportului. Vom descarca obiectele cu foarte mare grija, dupa care ne vom apuca de remontarea dulapului.