Cum transport un pian la scoala?

Cum transport un pian la scoala?

Cum transport un pian la scoala?

Transportul unui pian de la magazin sau depozit necesita planificare si efort. Un astfel de element este extrem de fragil si finisajul este vulnerabil la zgarieturi si lovituri. Daca esti director la o scoala de muzica si vrei sa transferi de la magazin sau depozit un pian greu, ne poti solicita cu incredere ajutorul. Sintem o firma de transport mobila care iti va pune la dispozitie un serviciu complet. Asta inseamna ca vei beneficia de o utilitara de 3.5 tone si personal pentru ambalare si manipulare. Ne luam angajamentul ca pianul nu va suferi nici o dauna pe durata deplasarii. In randurile urmatoare iti vom explica pasii pe care ii vom urma in asa fel incat sa transportam in siguranta obiectul la scoala.

Cum transport un pian la scoala, liceu, facultate, locuinta, sala de concerte?

Cum transport un pian la scoala? Un pian mare are o greutate cuprinsa intre 250 si 600 de kilograme si are o lungime de aproape trei metri. In prima faza, va trebui sa planificam un traseu si sa efectuam masuratorile necesare pentru a ne asigura ca elementul poate fi deplasat prin usi si holuri. Dupa ce am rezolvat cu ruta si ne-am asigurat ca piesa de mobilier poate fi transferata fara probleme pana la scoala, vom trece la pasul urmator. Pentru a deplasa pianul pana la duba, vom folosi o placa prevazuta cu roti. La actiune vor lua parte cel putin cinci persoane in scopul de a ne asigura ca elementul va fi urcat pe placa fara sa sufere daune. In plus, alti doi angajati ai firmei noastre vor superviza procesul, fiind gata sa intervina daca este cazul.

Cum transport un pian la scoala, liceu, facultate, locuinta, sala de concerte? Pianul trebuie impachetat corespunzator inainte de a-l scoate din magazin sau depozit. Astfel, vom aseza pe placa paturi de protectie mobilier pentru a-i infasura, in primul rand, picioarele. Dupa care, cu alte paturi vom ambala in totalitate corpul elementului. Vom securiza cu banda, cu precizarea ca nu o vom lipi direct pe suprafata pianului pentru a nu-i distruge finisajul. Dupa ce intreg obiectul a fost impachetat, il vom lega cu chingi, curele sau franghie de placa pentru a fi siguri ca nu se va deplasa cat timp este manipulata pana la masina. Pianul va fi transportat in pozitie verticala tot timpul pentru a nu-l deteriora. Pentru a-l urca in duba, vom folosi o rampa rezistenta.

Cum transport un pian la scoala? In utilitara, pianul va fi rezemat de un perete si fixat cu chingi, curele sau franghie pentru a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit. Vom acorda o atentie deosebita si la coborarea sa din masina. Practic, vom repeta procedura de la urcare. In scoala, vom plasa pianul in camera dorita si il vom despacheta pentru ca tu sa observi daca functioneaza corespunzator sau daca a suferit daune pe durata transferului de la magazin sau depozit. Insa iti garantam ca nu vei avea nici un repros la adresa noastra. De altfel, te vei felicita pentru ca ne-ai solicitat ajutorul. Sintem dispusi sa transportam orice obiecte fragile, nu doar piane. Pretul se calculeaza in functie de numarul de obiecte. Actionam in Bucuresti si provincie, cu plecare din Capitala, cu masini incapatoare si personal calificat.