Este mai ieftin sa transport mobila la tara sau sa o arunc

Este mai ieftin sa transport mobila la tara sau sa o arunc

Este mai ieftin sa transport mobila la tara sau sa o arunc

Ti-ai schimbat mobila din apartament, dar nu te lasa inima sa o arunci sau sa o vinzi? Are valoare sentimentala pentru tine si iti este imposibil sa renunti la ea? Te macina intrebarea „este mai ieftin sa transport mobila la tara sau sa o arunc?” Nici o problema! Firma noastra a gasit o solutie optima pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi de urgenta la numarul de telefon 0729 661 611. Iti stam la dispozitie de luni pana duminica, de la 8 la 20. Dar, in cazul in care vrei sa o arunci, te vom ajuta si cu astea. Oferim si servicii complete de evacuare mobila veche. Va oferim consultanta si sfaturi la numarul afisat.

Ce fac romanii cu mobila?

Romanii sint genul de persoane care nu arunca absolut nimic doar in cazul in care chiar nu mai pot intrebuinta sub nici o forma respectivul obiect. Iar mobilierul este un accesorii de care ne despartim cu mare greutate. Din mai multe motive. Are valoare sentimentala si este primul lucru pe care l-ai comandat pentru locuinta ta. Sau sotia este o femeie stringatoare, care accepta cu greutate sa se desparta de mobila. In aceste cazuri, problema se poate rezolva intr-un singur mod. Iar firma noastra te ajuta sa gasesti raspunsul la clasica dilema „este mai ieftin sa transport mobila la tara sau sa o arunc”. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne soliciti ajutorul.

Daca in urma consultului cu specialistii nostri ai decis sa aruncati mobila nu este absolut nici o problema. Noi iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, dube sau platforme. Masinile sint insotite de personal care este dispus, in cazul in care decizi acest lucru, sa incarce si sa descarce mobila in mijlocul de transport. Situatie in care tu, ca si client, nu trebuie sa faci absolut nimic. Noi preluam mobila si o ducem la groapa de gunoi. Pretul nu este deloc piperat, insa pentru mai multe detalii trebuie sa iei legatura cu specialistii nostri. Vei ramane surprins de ofertele pe care ti le vom pune la dispozitie si, cu siguranta, va urma o colaborare de lunga durata intre firma noastra si tine.

Este mai ieftin sa transport mobila la tara sau sa o arunc la gunoi?

Mai exista si varianta in care decizi sa transporti mobila la tara, pentru ca iti este imposibil sa renunti la ea. Din nou, firma noastra iti pune la dispozitie, pe langa manipulanti, si masinile necesare. Insa trebuie sa tii cont ca pretul poate creste in conditiile in care distanta dintre apartamentul tau si locatia unde doresti sa transporti mobila este mai mare. Aici intervine consumul de combustibil, insa chiar si in acest caz iti putem face o oferta care sa nu te determine sa scoti o suma considerabila din buzunar. Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi si sa afli, astfel, daca este mai ieftin sa transporti mobila la tara sau sa o arunci.

Trebuie sa tii cont, de asemenea, ca de incarcarea si descarcarea mobilei din mijlocul de transport te poti ocupa personal. Situatie in care costurile ar scadea semnificativ, tu fiind nevoit sa achiti doar inchirierea utilitarei sau a dubei. Astfel pentru a afla daca este mai ieftin sa trasporti mobila la tara sau sa o arunci este recamandat sa ne contactezi telefonic, iar noi iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.