Planificarea din timp a unui transport de mobila

Planificarea  din timp  a  unui transport de mobila

Planificarea din timp a unui transport de mobila

Mutarea intr-o noua comunitate, nu implica numai  cutii de ambalare si gasirea unei firme de transport mobila, ci si o pregatire adecvata chiar cu sapatamani inainte de ziua transportului. Planificarea din timp a unui transport de mobila ne da posibilitatea sa cercetam piata firmelor de transport. Spun cercetare, deoarece este benefic pentru noi, ca pe toata durata transportului, sa ne simtim in siguranta. Pentru ca aceasta cercetare sa nu fie anevoioasa, va venim in ajutor cu o posibilitate extrem de simpla.

Daca vreti sa nu aveti emotii atunci cand transportati mobila, firma noastra reprezinta o garantie pentru dumneavoastra. Angajatii pe care ii avem trec printr-un stagiu de pregatire de 6 luni inainte de a fi responsabili pentru mobila dumneavoastra. Personalul potrivit si bine instruit pentru a oferi clientilor serviciul transport mobila bucuresti la cele mai inalte standarde la costuri minime.Planificarea din timp a unui transport de mobil de catre dumneavoastra nu trebuie sa dureze mult timp. Am incercat sa minimalizam cheltuielile si sa marim calitatea serviciilor, de aceea avem cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Nu ezitati sa ne contactati, cu noi planificarea din timp a unui transport de mobila este mult mai simpla.

Acum ca avem firma care se va ocupa de transportul de mobila propriu-zis, nu ne mai ramane decat sa ne pregatim.

Incepeti prin eliminarea tuturor elementelor care nu mai sunt necesare. Cautati o firma de reciclare mobila  veche sau donati acele piese de mobilier care nu va mai sunt necesare. Nu are rost sa platesti pentru piesele de care nu mai ai nevoie. Sortati fiecare camera ,nu uitati de garaj.

In bucatarie, utilizati toate produsele deschise, alimentele depozitate in congelator, si aruncati pe cele cu termen de valabilitate trecut de termen.

Pentru aparatele electrocasnice, cum ar fi masina dvs. de spalat, frigider si televizor, verificati daca au nevoie de  ingrijire speciala, pentru transportul in sine.

In momentul ambalarii, noteaza cutiile care necesita o manipulare speciala. Si nu uitati de cutia cu documente importante, acea cutie trebuie sa fie mereu la indemana dumneavoastra. Astfel , planificarea din timp a unui transport de mobila ne ajuta sa fim organizati si eficienti in actiunile noastre.

Daca aveti copii, trebuie sa-i pregatiti emotional pentru relocare.

Daca mobilierul dumneavoastra este demontabil,  nu trebuie sa va ocupati de demontarea acestuia. Firma de transport mobila se va ocupa de tot. Se manipuleaza  cu personal experimentat, care poate demonta si încarca obiectele de mobilier. Toate operatiunile se vor desfasura  în mod organizat si civilizat.

Planificarea din timp a unui transport de mobila

2-3 saptamani pana la relocare

Se informeaza compania de telefonie , bancile la care aveti cont, compania de utilitati etc. In cazul in care va mutati cu animale, incercati sa familiarizati cainele sau pisica cu noua locuinta. Si nu in cele din urma, asigurati-va ca noua dumneavoastra casa este curata.

1 saptamana pana la relocare

Udati usor plantele de interior, dupa care impachetati-le. Acestea se aseaza in cutii, care sa nu depaseasca baza ghiveciului,  iar ziua transportului se aseaza pe ele folie perforata. Depoziteaza tot ce a mai ramas in cutii.

2 zile pana la relocare

Se pregateste o cutie cu obiecte  „Personale” pentru fiecare membru al familiei tale. Aceasta cutie ar trebui sa aiba trusa de prim ajutor,  articole de toaleta, ceai, lapte, cafea, snacksuri, haine de lucru, si medicamente speciale. Cutia personala,  trebuie sa includa  si hrana pentru animalele de companie, lesa, si castron.

Ziua relocarii

Verificati  daca contoarele de energie electrica si de apa sunt deja deconectate, fiecare camera si  dulapurile pentru obiecte uitate, opriti alimentarea principala.

De restul, se va ocupa firma de transport mobila contactata de dumneavoastra, astfel ca planificarea din timp a unui transport de mobila, nu reprezinta o actiune anevoioasa atunci cand lucrezi cu profesionisti.