Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti, doar prin intermediul firmai Transportpe. net. Servicii optime la cel mai bun raport calitate-pret.

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti in orice sector din Bucuresti

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti la cele mai flexibile costuri de pe piata. Inca mai crezi ca mutarea poate fi un adevarat haos? In nici un caz, cu echipa de profesionisti veti avea mutarea perfecta!Va  ofera servicii de transport mobila Bucuresti si provincie. Serviciile  firmei Transportpe. net pot fi complete sau partiale, in functie de necesitatea clientului. Respectiv: transport mobila cu utilitare de 3,5 tone sau mai mari. Acest serviciu inlude masina si soferul firmei. Se mai poate adauga: personal necesar incarcarii si descarcarii, servicii de demontare si remontare mobila si impachetare cu folii de protectie a obiectelor fragile. Pe langa transportul mobilierului (ex: de la Dedeman la adresa dvs.) va mai ofera servicii de evacuare mobila veche, va scapa de mobila inlocuita. Serviciu dedicat atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Servicii optime de transport, manipulare, demontare si impachetare mobilier in cele mai bune conditii. De demontarea mobilierului dumneavoastra se va ocupa un tamplar cu experienta vasta in domeniu, pentru care mobila nu mai are nici o necunoscuta.

Nu ezitati, apelati la transportpe.net pentru mutarea perfecta si fara stres. Indiferent de cantitatea de mobilier pe care o aveti de mutat, apeland la serviciile acestora, veti beneficia de cele mai accesibile preturi. Raspuns prompt si intotdeauna pozitiv, fie ca este vorba de o simpla canapea sau de intregul mobilier din apartament. Solutii rapide, eficiente si optime, toate fara ca dumneavoastra sa depuneti efort.

Transport mobila in weekend cu o echipa de profesionisti si in provincie. Efectueaza transport in provincie, obiecte fragile sau de mari dimensiuni. Garanteaza pentru integritatea bunurilor dumneavoastra, odata ajunse la destinatie. Masina este echipata corespunzator  pentru astfel de servicii. Manipularea obiectelor se va efectua fie pe scari, fie cu litul.

Cum sa pregatesc plantele pentru mutare?

Inainte de a va ambala plantele dumneavoastra pentru mutare, trebuie sa va asigurati ca acestea nu au paraziti sau alte insecte daunatoare. Cel mai bun mod sa faceti acest lucru este de a plasa plantele intr-o punga de plastic neagra cu o banda pentru insecte sau ceva asemanator. Lasati plantele in acest mod peste noapte, in scopul de a ucide orice paraziti sau daunatori care si-ar fi putut face casa in plantele dvs. Asigura?i-va ca punga de plastic este inchisa bine, astfel incat daunatorii sa nu poata iesi sau ascunde.
Ar trebui sa ambalati plantele într-o cutie de carton in ziua mutarii. Pute?i amortiza frunzele cu ajutorul unor  prosoape de hartie umede sau ziare asezate în jurul lor. Asigurati-va ca ati acoperit bine plantele cu acele prosoape de hartie umeda, pentru a pastra plantele in umezeala. Acest lucru va tine plantele in viata si va preveni uscarea lor pe timpul mutarii. Daca ati angajat o companie de mutari pentru  mutarea lucrurile dvs, asigurati-va ca etichetati aceasta cutie, astfel incat aceasta sa nu fie incarcata in camion.