Transport mobila in weekend

Transport mobila in weekend

Transport mobila in weekend

Cum transport mobila in weekend? Cu ajutorul firmei noastra! Suna acum la numarul din CONTACT pentru a afla mai multe detalii despre oferta pe care am pregatit-o. Un operator este gata sa iti distribuie toate informatiile pe care doresti sa le afli. Iti vom pune la dispozitie un serviciu complet (mijloc de transport, sofer, manipulatori, personal pentru montare/demontare/remontare) la un pret care se va stabili in functie de volum, de distanta, de etaj si de timpi (de stationare, de transport). Actionam in orice zona din Bucuresti! Nu ezita sa ne contactezi! Sintem o echipa a carei experienta se acumuleaza inca din 2007 si, pana in prezent, toti clientii s-au declarat satisfacuti de calitatea serviciilor pe care le-am oferit.

Transport mobila in weekend cu utilitare de 3.5 tone

Ai terminat de renovat apartamentul, insa tot nu te poti bucura de noul sau aspect. Asta pentru ca firma de la care ai comandat mobilierul intarzie cu livrarea. Iar in tot acest timp, casa ta arata ca un santier. Din fericire, dupa o saptamana, a venit si telefonul izbavitor. Iti poti ridica, in sfarsit, mobila! Insa, colac peste pupaza, societatea nu iti asigura si transportul la domiciliu. Inca o lovitura incasata! Si mai este si sambata! Ce te faci? Oare cine transporta mobila in weekend? Firma noastra! Indiferent ca este sambata sau duminica, noi te vom ajuta. Nu te putem lasa balta doar ca este sfarsit de saptamana. Trebuie doar sa ne contactezi si, in cel mai scurt timp, ne vom prezenta cu o echipa si cu mijlocul de transport necesar (utilitara de 3.5 tone, utilitara de 4.5 tone, utilitara „platforma”, dube de mica sau mare capacitate, etc.).

Cauti un serviciu profesionist de transport mobila in weekend? Atunci te afli pe site-ul care trebuie! Angajatii firmei noastre vor incarca piesele de mobilier in utilitara si le vor transporta la apartamentul tau. Iar acolo, daca doresti, putem efectua si un serviciu de montare. Indiferent ca este weekend! Renovarea si achizitionarea mobilierului nou te-a „scuturat” de ceva banuti? Nici o problema! Poti opta pentru un serviciu partial de transport mobila in weekend. Asta insemna ca vei plati doar pentru inchirierea masinii cu sofer pe care ti-o vom pune la dispozitie, situatie in care va trebuie sa efectuezi operatiile de manipulare si de montare. Tu decizi! Noi vom raspunde pozitiv solicitarii tale indiferent ce ai alege.

Nu ai scapat, inca, de mobila veche din apartament? Nici o problema! Firma noastra presteaza servicii de transport mobila veche la groapa de gunoi. Covoarele, borcanele, hainele vechi, etc. vor fi evacuate rapid din apartamentul tau. Transport moloz indiferent de cantitate de la orice apartament din Bucuresti. Scapa rapid si eficient de toate gunoaiele care au rezultat in urma renovarii. Toate serviciile sint oferite la preturi care se vor negocia cu tine inca de la inceput. Insa, pentru mai multe informatii, un operator iti sta la dispozitie de luni pana duminica. Te vom ajuta sa rezolvi orice problema in materie de transport pe care o vei intampina. Vom veni in sustinerea ta cu utilitare si dube de diverse capacitati, personal pentru incarcare si descarcare si montatori cu experienta.

Iar daca doresti sa construiesti ceva, iti mai putem asigura si un serviciu transport pamant, nisip, balastru, pietris si margaritar.