Transportul mobilierului si mutarea pot fi distractive

Schimbarea locuintei nu este pentru nimeni un moment prea placut. De altfel, studiile arata ca mutatul este una dintre cele mai dificile clipe prin care esti obligat sa treci de-a lungul vietii. Exista insa si oameni care nu privesc mutatul ca pe un cosmar. Si aleg sa faca acest pas cu zambetul pe buze, cu optimism, constienti ca schimbarea casei reprezinta pentru ei o noua aventura. Va prezentam cinci tactici care pe care sa le utilizezi pentru ca mutarea si caratul cutiilor sa nu mai reprezinta o povara.

Transportul si mutarea pot fi distractive pentru familie

Transportul si mutarea pot fi distractive

Transportul mobilierului si mutarea pot fi distractive

Copiii te privesc cu ochi rai. Nu inteleg motivul pentru care ai luat decizia sa te muti. Mai ales copiii, care te acuza, mai in gluma mai in serios, ca le distrugi viata, obligandu-i sa se mute din locul unde au crescut. Acum depinde numai de tine sa-i convingi ca decizia pe care ai luat-o este una inteleapta. Cand lucrurile devin dificile trebuie doar sa incerci sa-i faci sa rada. Astfel, se poate „intampla” ca sticla de sampon sa fie introdusa cu dopul slabit in cutia cu lucrurile din dormitor ale copiilor tai. Iar cand o despachetezi sa constati ca aceasta s-a varsat, iar copiii tai nu mai au caiete, dar nici pantofi pentru a merge pentru prima zi de scoala. Pustii tai vor izbucni, cu siguranta, in hohote. Asa ca poti sa urmezi aceste sfaturi.

Trebuie neaparat sa iei atitudine daca observi ca familia ta nu s-a impacat, deocamdata, cu gandul mutatului. Este obligatoriu sa incerci sa-i faci sa rada pentru ca, in caz contrar, copiii si sotia ta risca sa intre in depresie. Trecerea trebuie sa fie mai usoara, cel mai bine ar fi, spre exemplu, daca te muti la tara, sa faci vizite dese inainte de a transport mobila si muta familia acolo. Daca vei reusi sa-i destinzi, impachetatul si despachetatul din timpul mutarii poate deveni ceva placut. Situatie in care veti trece cu totii mai usor peste faptul ca va schimbati locuinta. Este o actiune grea, insa se poate trece peste numai cu zambetul pe buze.

Evita persoanele pesimiste in timpul mutarii

In timp ce te muti trebuie sa ai alaturi de tine cel putin o persoana care gandeste pozitiv. Nu trebuie sa te impresioneze lacrimile vecinilor sau sfaturile rudelor din apropiere care nu sint de acord cu decizia ta de a-ti schimba locuinta. Trebuie sa faci tot posibilul sa eviti persoanele pesimiste, precum si pe cele care nu au simtul umorului. Iar daca acestea incep sa-ti povesteasca despre lucrurile pe care le vei pierde pentru ca te muti, sparge un balon in fata lor. Demonstreaza-le ca nu iti pasa. Este obligatoriu sa te inconjori de oameni pozitivi.

Este recomandat ca in fiecare seara sa urmaresti comedii, filmulete amuzante pe YouTube si sa citesti bancuri. Nu singur, ci impreuna cu familia ta. Este obligatoriu sa profiti de fiecare moment care te-ar putea destinde. Pune pe noptiera ta mesaje de genul „voi trece si peste asta” sau „intr-o zi voi rade despre asta” care sa-ti ridice moralul.

Intr-un final, daca sfaturile de mai sus nu au avut succes, incearca sa-ti imaginezi ca toate persoanele din jurul tau, care te ajuta sa te muti, sint dezbracate. Ai putea scapa de stres si, cu siguranta, te-ai destine. Insa nu trebuie sa-i specifici asta agentului imobiliar. Ai putea avea probleme. Poti apela la serviciile de transport oferite de transportpe.net.