Unde arunc mobila distrusa?

Unde arunc mobila distrusa

Unde arunc mobila distrusa

Multi dintre romani si-au transformat garajele, boxele, subsolurile sau magaziile in adevarate centre de colectare mobilier vechi. Nu este deloc o alegere inspirata pentru ca astfel de spatii reprezinta mediul propice pentru aparitia daunatorilor, mai ales daca sint lasate in paragina. Daca deja sobolanii, plosnitele, etc. si-au facut ti-au atacat deja piesele de mobilier, este recomandat sa le arunci. Iar noi te putem ajuta sa scapi de elemente conform legilor in vigoare. Ne vom prezenta la locatia respectiva si vom ridica toate obiectele pentru a le transporta la groapa de gunoi. Spatiul va ramane curat dupa plecarea noastra la un pret care se va stabili in functie de volum.

Unde arunc mobila distrusa din locuinta, garaj, boxa?

Unde arunc mobila distrusa? In prima faza, va trebui sa ne contactezi pentru programare si sa ne precizezi cantitatea pe care o ai de evacuat din garaj, boxa, subsol, magazie sau chiar locuinta. Apoi, ti se va face o oferta personalizata de pret. Dupa care, o echipa formata din doi, trei muncitori se va prezenta la fata locului si se va apuca de treaba. Elementele mari (biblioteci, dulapuri, canapele, fotolii, etc.) vor fi demontate pentru a le reduce din greutate. Un tamplar cu experienta se va ocupa de dezmembarea mobilierului voluminos si greu. Apoi, fiecare element va fi incarcat intr-o utilitara de 3.5 tone si transportat in locurile special amenajate. Pe parcurs, vom avea grija sa nu deterioram podelele si peretii, mai ales daca interventia are loc intr-o casa, garsoniera sau apartament, chiar daca, ulterior, te gandesti sa renovezi.

Unde arunc mobila distrusa? In final, urmeaza curatarea spatiului de resturile care au ramas in urma. Molozul si gunoaiele vor fi, la randul lor, urcate in duba pentru a fi deplasate la groapa. Pentru o manipulare mai usoara, avem rugamintea sa ne pui la dispozitie mai multi saci de rafie in care sa depozitam deseurile mici. Sintem dispusi sa ridicam de pe proprietatea ta absolut orice articol care nu este periculos pentru mediul inconjurator. De serviciile noastre pot beneficia persoanele fizice si juridice din Bucuresti si zonele limitrofe. Sintem gata sa intervenim inclusiv in sedii de firma, societati comerciale, oriunde unde se gaseste mobila veche, ce nu mai poate fi utilizata. Preturile pe care le percepem sint cele corecte si oricine si le poate permite.

Unde arunc mobila distrusa? Asa cum am mai precizat, tariful se calculeaza in functie de volum. Daca vrei sa scapi de un frigider, pretul se limiteaza doar la acesta. Daca ai de evacuat mobilierul dintr-o locuinta, costul se stabileste dupa numarul de curse cu duba pana la groapa de gunoi. Daca vrei sa obtii un pret mai mic, iti oferim aceasta posibilitate. Insa va trebui sa te ocupi personal de demontare si incarcarea obiectelor in utilitara de 3.5 tone. Care nu va fi deloc usoara. Consulta-ti bugetul si contacteaza-ne. Orice serviciu ai alege, noi vom raspunde prezent si te vom scapa de mobilierul vechi care te impiedica sa te bucuri de spatiu. Sintem o firma de transport mobila veche care este activa in orice zona din Capitala si imprejurimi.