5 greseli ce trebuiesc evitate cand renovezi pentru profit

5 greseli ce trebuiesc evitate cand renovezi pentru profit

5 greseli ce trebuiesc evitate cand renovezi pentru profit

Foarte multi oameni isi renoveaza casa in speranta ca vor obtine profit in cazul unei vanzari. Dar toti trebuie sa inteleaga ca renovarea nu este sinonima cu vopsitul unui perete, munca pe care o termini intr-o singura zi. Este nevoie de o analiza atenta pentru ca o renovare inteligenta poate duce la o crestere pe piata a valorii apartamentului. Iar in cazul in care doresti sa-l pastrezi si sa-l inchiriezi ai sanse mari sa poti obtine un pret care sa te multumeasca. O renovare va atrage, dupa sine, si foarte mult moloz. De care noi te scapam fara ca tu sa faci vreun efort major. Trebuie doar sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611 si iti vom pune la dispozitie utilitare 3.5 tone si incarcatori. Zilnic, de la 8 la 22, la un pret unic pentru Bucuresti!

1. Daca nu cumperi o casa pentru totdeauna trebuie sa fii foarte atent la detalii. Adica sa fii cumpatat si sa nu te apuci sa o renovezi de la zero daca, intr-adevar, doresti sa te muti in ea. Ai putea cheltui foarte multi bani si nu ti-ai putea scoate investitia in cazul in care o vinzi. Studiaza atent care sint obiectivele care merita renovate, intocmeste o lista cu potentialele costuri si testeaza piata daca doresti sa obtii profit in momentul in care te-ai decis sa vinzi casa. Iar daca te-ai apucat de renovare si ai nevoie de perosana care sa transporte molozul noi iti stam la dispozitie zilnic, de la 8 la 22. Avem utilitare 3.5 tone, precum si incarcatori. Totul la un pret potrivit pentru buzunarul tau.

2. O alta greseala colosala este sa platesti o suma mare de bani pentru casa, in conditiile in care tu iti doresti sa scoti profit in cazul in care te-ai decis sa o vinzi. Nu conteaza cat de tentanta pare afacerea! Este foarte important sa nu arunci cu banii pe fereastra. Mai ales daca esti decis sa investesti o suma de bani si in renovare. De asemenea, nu participa la licitatii! Fii increzator in abilitatile tale de negociere si incearca sa obtii un pret cat mai bun. Iar cand ai decis sa renovezi cauta muncitori calificati, profesionisti care sa lucreze pentru tine. Iar de moloz te vom scapa noi! Iti punem la dispozitie utilitare, precum si incarcatori. Iar molozul va fi transportat de masinile noastre la groapa de gunoi. Nu ezita sa ne contactezi!

3. Mai este recomandat si sa apelezi la ajutorul unui evaluator. El iti poate spune daca respectiva proprietate merita renovata, daca investitia merita. In cazul in care lucrurile nu merg bine cu muncitorii sau, si mai rau, daca apartamentul risca sa aiba o valoare scazuta in timp, renovarea se poate transforma intr-un cosmar pentru tine. Intocmeste un buget echilibrat pentru ca pot aparea cheltuieli neprevazute. Situatie in care nu poti obtine profitul scontat.

4. Te-ai hotarat sa renovezi, insa doresti de acest proiect sa te ocupi personal. A alta greseala majora daca nu esti profesionist, nu stii ce faci. Este foarte posibil ca sa nu faci lucrurile cum trebuie, iar chiriasul sau noul proprietar sa te refuze pe motiv ca nu este multumit de felul in care s-a facut renovarea. De aceea, este recomandat sa apelezi la specialisti.

5. Foarte important este sa te gandesti si la felul in care vei renova. Pentru ca pensionarii, cuplurile si studentii cu gusturi diferite. Cere sfatul unui designer, care te-ar ajuta sa intelegi gusturile publicului tinta caruia doresti sa-i vinzi casa si sa obtii profit.