7 semne care costa mult inainte de a renova

7 semne care costa mult inainte de a renova

7 semne care costa mult inainte de a renova

Casa ta are nevoie de ceva modificari, renovarea nu te-ar costa foarte multi bani, iar tu poti vinde proprietatea pe o suma buna si, astfel, sa obtii si profit. Suna senzational, nu? Din pacate, aceste renovari te pot aduce in sapa de lemn pentru ca structura locuintei este dezastruoasa. Iata cateva semne ca o renovare s-ar putea transforma intr-un cosmar pentru tine. In cazul in care nu vei intampina problemele de mai jos poti apela cu incredere la firma noastra. Transport moloz Bucuresti de la orice fel de renovare. Iti stam la dispozitie zilnic, de la 8 la 20, cu utilitare 3.5 tone si incarcatori. Suna la numarul de telefon 0729 661 611 si te scapam de sacii cu moloz din casa sau apartament.

7 semne care costa mult inainte de a renova o casa

1. Orice casa care a fost disponibila foarte mult timp desi arata perfect ascunde clar anumite probleme majore. Pentru a evita sa investesti intr-un sac fara fund, trebuie sa inspectezi foarte bine fundatia si acoperisul. Sint doua elemente foarte importante, iar renovarea lor te-ar costa o suma imensa de bani. Nu uita! Transport moloz Bucuresti cu utilitare 3.5 tone la un pret scazut!

2. Tine cont si de faptul ca este posibil ca fostul proprietar sa fi renuntat la casa din cauza unor probleme majore cu sistemul electric si cu cel sanitar. Situatie in care renovarea lor s-ar putea transforma intr-un cosmar. De aceea, este important sa apelezi la un specialist, care sa-ti spuna in ce situatie se afla sistemul electric si cel sanitar.

3. Mucegaiul este un alt pericol care ti-ar putea transforma renovarea intr-un cosmar. De fapt, acesta este o problema des intalnita la o casa, mai ales daca a fost afectata in trecut de furtuni. Mucegaiul negru poate fi deosebit de daunator si va fi greu si scump sa scapi de el. Multi aleg sa se mute decat sa se lupte cu mucegaiul. Din pacate, mucegaiul este greu de gasit. Important este sa verifici sipcile de sub casa pentru a vedea daca exista semne de apa si de mucegai.

4. Este intotdeauna un cosmar sa afli ca sint lucruri putrede in casa ta. De aceea, foloseste o surubelnita pentru a scormoni in jurul ferestrelor si usilor, mai ales in cazul in care suprafetele au fost excesiv vopsite. Uneori, stratul gros de vopsea poate ascunde faptul ca usile sau ferestrele au grave probleme.

5. Gandacii se ascund la lumina zilei si nu apar niciodata cand vii sa inspectezi casa. Termitele, furnicile, paianjenii si gandacii pot infesta o casa si iti va fi foarte dificil sa-i elimini. Tocmai de aceea investigheaza cu atentie casa!

6. Fisurile si crapaturile sint alta problema majora. In multe cazuri, peretii unei case pot avea fisuri si crapaturi in colturi. La fel si fundatia. Uneori, aceste fisuri sunt acoperite cu vopsea, astfel ca trebuie sa inspectezi de aproape, cu mare atentie, peretii. Transport moloz Bucuresti cu utilitare 3.5 tone si incarcatori! Nu ezita sa ne contactezi!

7. Din pacate, chiar si cea mai perfecta renovare poate fi ruinata de vecini. Este recomandat sa investighezi ce fel de oameni locuiesc langa tine pentru ca ai putea avea nevoie de acceptul lor daca doresti sa faci o modificare majora.