Aruncare moloz dupa curatenie curte

Aruncare moloz dupa curatenie curte

Aruncare moloz dupa curatenie curte

Curtea este un spatiu destinat, in primul rand, relaxarii. Motiv pentru care terenul trebuie sa fie intotdeauna curat si intretinut corespunzator. Din lipsa de timp, unii oameni neglijeaza, insa, acest domeniu, care, astfel, ajunge plin de mizerie. Daca te confrunti cu o astfel de problema, ne poti solicita cu incredere ajutorul. Sintem o firma de transport moloz autorizata care iti va pune la dispozitie un serviciu complet. Asta inseamna ca vei beneficia de o utilitara de 3.5 tone si de personal calificat pentru incarcare. Daca este nevoie, iti putem inchiria chiar si un container moloz de 7 metri cubi. Acesta va stationa in curte pana la 4 zile. Te scapam de toata mizeria din curte in cel mai scurt timp.

Aruncare moloz dupa curatenie curte, gradina

Ai nevoie de un serviciu aruncare moloz dupa curatenie curte, gradina? In prima faza, un reprezentant al firmei se va deplasa la tine acasa pentru o estimare vizuala. Apoi se va va face o oferta personalizata de pret. Dupa ce ne-am inteles, o echipa formata din doua, trei persoane se va prezenta la fata locului si se va apuca de treaba. Vom incepe cu ridicarea elementele mari din curte cum ar fi crengile de copaci, bolovanii, arbustii, etc.. Daca unii arbori vor prezenta semne de deteriorare, nu vom ezita sa le taiem ramurile afectate in scopul de a ajuta la restabilirea lor. Ne vom deplasa pe proprietatea ta cu toate instrumentele si sculele necesare. In plus, muncitorii vor purta manusi durabile si ochelari de protectie pentru a efectua cat mai eficient treaba.

Cauti un serviciu aruncare moloz dupa curatenie curte casa? Vom elimina buruienile dintre plante si vom scoate din radacina florile uscate. Apoi, vom grebla intreaga curte pentru a strange toate frunzele moarte. Dupa care vom utiliza o masina de tuns de ultima generatie pentru a uniformiza iarba de pe proprietate. Daca doresti, iti putem lasa crengile uscate in cazul in care doresti sa le folosesti la foc. La final, vom incarca mizeria in saci de rafie, pe care avem rugamintea sa ni-i pui la dispozitie. Apoi, vor fi urcati in utilitara de 3.5 tone si transferati la groapa de gunoi cu care avem contract. Intr-un container de 7 metri cubi se vor putea depozita toate deseurile care nu sint periculoase pentru mediul inconjurator: moloz, pamant, pietre, bolovani, gunoi menajer, sticle, borcane, crengi de copaci, iarba si frunze uscate, plante moarte, etc.. Vei beneficia de un serviciu complet aruncare moloz dupa curatenie curte.

In cazul in care ai nevoie de un serviciu aruncare moloz din curte, ne poti solicita ajutorul cu incredere. Serviciile noastre se adreseaza persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov. Ridicam toata mizeria de pe proprietate si o transferam in locurile special amenajate. Vom lasa spatiul curat pentru ca ne dorim sa iti oferim un serviciu de calitate ridicata, care sa iti depaseasca asteptarile. Putem ridica direct sacii cu moloz in cazul in care ai facut tu curatenie. Pretul se va stabili in functie de numarul lor si poate fi negociat. Daca vei solicita un container, va trebui sa te ocupi de incarcare. Noi il vom lua in momentul in care s-a umplut.