Cat te costa prima renovare a apartamentului

Cat te costa prima renovare a apartamentului

Cat te costa prima renovare a apartamentului

Cat te costa prima renovare a apartamentului: Te-ai decis sa renovezi, insa nu ai idee cat te-ar putea costa un astfel de proces. Ai un buget stabilit, insa nu ai idee daca acesta iti este suficient. Recomandat este sa cheltui mai mult de 5 % din pretul de achizitie al apartamentului pe renovari. Spre exemplu, daca ai platit 43.750 de euro pe o casa, bugetul de renovare nu ar trebui sa depaseasca 2.000 de euro. Dar pe o renovare bine planificata si executata ai putea plati chiar si 4.000 de euro, dublul bugetului initial. Si cum in urma unei renovari rezulta foarte mult moloz, firma noastra iti sta la dispozitie. Transport moloz Bucuresti cu utilitare 3.5 tone, la preturi accesibile oricui. Avem incarcatori si sintem disponibili zilnic, de la 8 la 22. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611.

Doar pentru faptul ca iti permiti o renovare nu inseamna ca este si cazul sa o faci. Tocmai de aceea trebuie sa iei in considerare anumite argumente pro si contra inainte de a pierde timp si bani:

PRO: valoare de revanzare crescuta, casa va fi mult mai confortabila, standardul tau de viata se va imbunatati, investesti in materiale de calitate care vor rezista in timp

CONTRA: potential crescut de a cheltui, trebuie sa te muti din apartament pe perioada lucrarilor (sau sa traiesti in praf)

Pentru o excelenta rentabilitate, trebuie sa fii selectiv in alegerile tale de renovare. De obicei, se renoveaza camerele in care iti petreci cel mai mult timp.

Costul mediu de renovare al unei bucatarii de 8 metri patrati este curprins intre 5.040 – 6.720 de lei. Instaleaza o hota, o masina de spalat vase si este recomandat sa pastrezi un design deschis. Nu cumpara materiale scumpe si nu incarca spatiul din bucatarie mai mult decat este necesar. De asemenea, nu utilizati o paleta de culori neobisnuita.

Costul mediu de renovare al unei bai de 6 metri patrati este cuprins intre 3.780 – 5.040 de lei. Instaleaza un dus din sticla si pune faianta din podea pana in tavan. Indicat este sa nu faci modificari majore la instalatiile sanitare si nu inlocui niciodata cada cu un dus simplu.

Alte lucrari pe care trebuie sa le iei in considerare:

Podeaua

– marimea medie: 150 de metri patrati

– costul unui metru patrat: 10 – 41.2 lei (in functie de material)

– medie cost total: 6.300 lei

Dormitor suplimentar

– marimea medie: 12 metri patrati

– medie cost total: 7.560 –  10.080 lei

Holul

– marimea medie: 9 metri patrati

– costul unui metru patrat: 75 – 378 lei (in functie de material)

– medie cost total: 680 – 3.360 lei

Este foarte important sa renovezi zonele din casa care au, intr-adevar, nevoie de acest lucru. De asemenea, se recomanda sa suplimentezi bugetul cu aproximativ 10 % in asa fel incat sa fii pregatit pentru orice cheltuieli neprevazute.

Iar in cazul in care aveti nevoie de transport moloz in Bucuresti apelati cu incredere la firma noastra. Va punem la dispozitie utilitare 3.5 tone, incarcatori, totul la un pret scazut. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0729 661 611. Sintem disponibili in fiecare zi, de la ora 8 la 22. Nu ezita sa ne contactezi! Vei ramane surprins de diversitatea ofertei pe care o avem pentru tine!