Ce faci cu molozul dupa ce ai daramat un perete din casa

Ce faci cu molozul dupa ce ai daramat un perete din casa

Ce faci cu molozul dupa ce ai daramat un perete din casa

Salariul ti-a permis sa faci unele economii, iar banii doresti sa-i investesti in modificarea apartamentului tau. Ai patru camere si vrei sa renunti la una pentru a avea un living spatios, asa cum ai visat intotdeauna. Necesita multa munca, dar si aprobari din partea primariei si a vecinilor. Cu ultima parte ai rezolvat, iar muncitorii sint gata de munca. Dar ce faci cu molozul dupa ce ai daramat un perete din casa? Noi sintem solutia rezolvarii tuturor problemelor tale! Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Lasa evacuarea molozului din apartament in seama noastra.

De obicei, astfel de avize sint greu de obtinut. In sensul ca trebuie sa alergi dupa foarte multe acte si sa stai la cozi imense. Insa, dupa ce ai trecut de acesti pasi, satisfactia este una maxima. Muncitorii se pot pune pe treaba si intr-un timp foarte scurt vei avea sufrageria la care ai visat. Dar ce faci cu molozul dupa ce ai daramat un perete din casa? Il arunci prin intermediul firmei noastre. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, personal pentru incarcarea si descarcarea sacilor cu moloz, totul la un pret unic pentru Bucuresti.

Ce faci cu molozul dupa ce ai daramat un perete din casa sau apartament

Tine, totusi, cont ca in cazul in care ai spart un perete sau ai facut modificari complexe in apartament fara autorizatie risti o amenda de pana la 100.000 de lei! In orice caz, inainte de a te apuca de treaba, trebuie sa ceri sfatul unui profesionist, care iti va spune daca peretele in cauza poate fi demolat. Daca raspunsul va fi negativ, vei scuti timp si nu vei fi nevoit sa alergi dupa toate aprobarile pentru ca, intr-un final, sa nu-ti fie aprobate.

In cazul in care vei primi acceptul sa faci modificarile dorite trebuie sa tii cont ca apartamentul tau va arata pentru cateva zile ca un adevarat santier. Dar ce faci cu molozul dupa ce ai daramat un perete din casa? Pentru ca rezulta mult, foarte mult moloz varsat! Vei strange saci intregi pe parcursul lucrarilor de renovare. Pe care firma noastra de transport moloz ii va ridica din apartamentul tau si ii va deplasa la groapa de gunoi. Actionam in Bucuresti in Ilfov, iar echipa noastra este cea mai buna din bransa. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Lasa sacii cu moloz in grija echipei noastre. Pretul va fi calculat in functie de cantitatea de moloz care trebuie transportata.

Si din moment ce doua camere le-ai transformat intr-una singura, cu siguranta nu mai ai ce face cu usa ramasa in plus. Nici o problema, te scapam noi de ea! O evacuam din apartamentul tau si o transportam la groapa de gunoi. Aruncam toate materialele de constructii care raman in urma unui asemenea proiect. Acum ca stii ce sa faci cu molozul dupa ce ai daramat un perete din casa, ii poti lasa pe muncitori sa isi vada linistiti de treaba. Iar dupa cateva saptamani de lucrari sa te poti relaxa in noul tau living pe care toti prietenii si toata familia ta il vor aprecia. Iar pentru transportul molozului nu ezita sa ne contactezi.