Ce faci cu molozul dupa ce demolezi o cladire

Ce faci cu molozul dupa ce demolezi o cladire

Ce faci cu molozul dupa ce demolezi o cladire

O cladire poate fi demolata in mai multe moduri si procesul trebuie realizat doar de profesionisti. La final, in urma va ramane un morman de fiare si de beton. Intrebarea este una simpla: ce faci cu molozul dupa ce demolezi o cladire? Foarte simplu! Firma noastra de va scapa de toti sacii. Transport moloz cu utilitare de 3.5 tone sau containere de 7 metri cubi, si iti punem la dispozitie personal pentru incarcarea si descarcarcarea sacilor la groapa de gunoi. Nu ezista sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611. De asemenea, te putem ajuta si cu containere de 7 mc.

In fond, o cladire poate fi demolata prin doua moduri: manual sau mecanic. Indiferent de metoda, va rezulta foarte multa mizerie pe care firma noastra de transport moloz o poate evacua fara prea mari batai de cap. Iti stam la dispozitie de luni pana sambata, de la 8 la 20, cu personal gata sa faca toata treaba in locul tau. Asa ca acum stii ce trebuie sa faci cu molozul dupa ce demolezi o cladire.

Ce faci cu molozul dupa ce demolezi o cladire sau un perete

Ce faci cu molozul dupa ce demolezi o cladire o cladire veche: In cazul metodei manuale trebuiesc urmati niste pasi simpli. Este necesara indepartarea materialelor inflamabile pentru a evita riscul unei explozii, intreruperea permanenta a utilitatilor (curent, apa, caldura, etc), eliminarea daunatorilor (soareci, sobolani, gandaci, etc) si intocmirea unor planuri de protectie si de siguranta pentru ca demolarea sa decurga ca la carte. Pentru acest proces se utilizeaza, de obicei, excavatoare hidraulice, buldozere, uneori chiar si o macara cu bila. Insa ultimul echipament este foarte rar folosit in ultima perioada deoarece este periculos si poate provoca daune materiale considerabile in jur. Urmeaza apoi curatarea locului, situatie in care trebuie sa apelati la firma noastra de transport moloz. Asa ca ai aflat si ce trebuie sa faci cu molozul dupa ce demolezi o cladire.

moloz din demolari

moloz din demolari

Cladirile mari sint demolate, in cele mai multe cazuri, cu ajutorul explozibililor. Totusi, aceasta operatiune este extrem de periculoasa deoarece poate afecta locatiile din jur. Tocmai de aceea o astfel de demolare este pregatita in amanunt, cu multe saptamani inainte. Un specialist va stabili punctele cheie ale cladirilor, precum si locul in care se va pune explozibilul. Demolarea cu ajutorul TNT sau C4 este foarte rapida, insa necesita foarte multa munca dupa ce cladirea a ajuns la pamant. Aici intervine firma noastra de transport moloz care va face treaba in locul tau. Avem la dispozitie mijloacele de transport necesare, precum si personal pentru incarcare si descarcare. In cazul demolarii cu ajutorul explozibililor, bucati mari din cladire vor sari in toate partile, motiv pentru care spatiul este asigurat cu mare atentie. Mare parte dintre materialele rezultate in urma demolarii pot fi refolosite. In functie de caz, pot fi revandute la firme de constructii si valorificate.

Ce faci cu molozul dupa ce demolezi o cladire? Asteptam telefonul tau la numarul 0729 661 611 pentru a-ti prezenta ofertele noastre. Transport moloz in toate sectoarele din Bucuresti si in Ilfov. Utilitarele noastre sint de ultima generatie si nu vor imprastia praful prin oras. Dispunem de presonal foarte bine pregatit, casa sa faca treaba in locul tau. Pretul este unul accesibil si difera in functie de cantitatea de moloz ce trebuie transportata. Iar containerele pe care ti le punem la dispozitie vor stationa in curtea proprietarului sau in apropierea santierului.