Cum curat peretii si unde arunc molozul?

Cum curat peretii si unde arunc molozul?

Cum curat peretii si unde arunc molozul?

In scopul de a reduce cat mai mult din costul zugravelii, foarte multe persoane aleg sa curete singure peretii. Este o idee foarte buna, insa trebuie sa stii cum sa efectuezi procesul. Iar articolul urmator iti va fi de mare ajutor. In urma operatiunii, trebuie sa fii constient ca va rezulta foarte multa mizerie. De care te vom scapa noi. Sintem o firma de transport moloz autorizata care iti va asigura o utilitara de 3.5 tone si personal pentru incarcare. Sacii cu moloz vor fi ridicati din locuinta ta si transferati la groapa de gunoi. Spatiul va ramane curat dupa plecarea noastra, iar zugravii isi vor putea vedea linistiti de treaba.

Cum curat peretii si unde arunc molozul din locuinta?

Cum curat peretii si unde arunc molozul din locuinta? Inainte sa te apuci de treaba, va trebui sa protejezi mobilierul si pardoseala impotriva stropilor de vopsea sau accidentelor. Daca este posibil, este perfect daca poti scoate din camera toate elementele. Poarta intotdeauna ochelari de protectie si haine mai vechi. Pentru a indeparta praful si a curata peretii, foloseste un prosop sau un aspirator. Zidurile din baie si bucatarie se spala cu o solutie obtinuta din trei lingurite de detergent de rufe si patru litri de apa. Razuieste orice vopsea sau fulgi cu un racleta. Imperfectiunile mici de pe perete le poti indeparta cu ajutorul unui smirghel. Utilizeaza o scara pentru a ajunge in locurile inalte.

Cum curat peretii si unde arunc molozul? Dupa ce zidurile sint uscate complet, urmatorul pas este aplicarea amorsei, pe care trebuie sa o alegi in functie de vopseaua folosita. Cel mai indicat este sa te duci la un magazin de profil, sa le explici ce fel de vopsea vei utiliza, dupa care vei primi amorsa corespunzatoare. Amorsa are rolul de a asigura o aderenta si mai buna vopselei. Urmeaza apoi gletuirea peretilor, care are rolul de a acoperi fisurile sau crapaturile. Ultimul pas este vopsirea peretilor, operatiune care trebuie lasata, de regula, in grija unui profesionist. Daca nu ai o anumita experienta, nu te ambitiona sa duci la capat procesul pe cont propriu.

Cum curat peretii si unde arunc molozul? Mizeria care se va aduna o vom strange noi. Avem rugamintea sa pui toate sparturile provenite in saci de rafie, cu precizarea ca greutatea fiecaruia nu trebuie sa depaseasca 40 de kilograme. Noi vom veni si ii vom ridica din locuinta ta. Vor fi coborati pe scari sau cu liftul si urcati intr-o utilitara de 3.5 tone pentru a fi transferati in locurile special amenajate. Daca doresti, ne putem ocupa noi de incarcarea molozului in saci. Insa va trebuie sa ne pui la dispozitie mai multi saci de rafie pentru a ne face treaba. Cert este ca indiferent de modalitatea pe care o vei alege, spatiul va ramane curat dupa plecarea noastra. Serviciul de transport moloz se adreseaza persoanelor fizice si juridice care au locuinta in Bucuresti sau in zonele limitrofe. Sintem dispusi sa ne deplasam pentru orice cantitate. Pretul se va stabili in functie de numaul de saci si poate fi negociat.