Cum faci curatenie dupa ce ai renovat

Cum faci curatenie dupa ce ai renovat

Cum faci curatenie dupa ce ai renovat

Renovarea este un proces foarte complicat, insa dupa incheierea acestuia incepe altul. Anume curatenia absolut necesara dupa zugravirea peretilor si schimbarea gresiei, faiantei si parchetul. Locuinta ta va fi plina cu saci de moloz, cu resturi provenite din curatarea zidurilor si cu multe obiecte pe care nu le mai poti utiliza (cutii goale de vopsea, galeti, pensule, trafaleturi, etc.). Cum faci curatenie dupa ce ai renovat? Iti vom oferi cateva sfaturi importante, care te vor ajuta sa duci treaba la bun sfarsit. Iar transportul molozului si tuturor obiectelor vechi la groapa de gunoi il poti lasa in grija noastra. Iti vom asigura utilitare de 3.5 tone si personal calificat care sa faca toata treaba in locul tau.

Cum faci curatenie dupa ce ai renovat o locuinta

Cum faci curatenie dupa ce ai renovat? Primul pas este sa te asiguri ca ai toate materialele necesare pentru salubrizarea locuintei. Galetile, periile, carpele, buretii sau galetile nu trebui sa lipseasca de pe lista. De asemenea, ai nevoie si de solutii speciale pentru curatarea gresiei, faiantei, mobilei, parchetului, etc. Trebuie sa cumperi de la magazin mai multi saci de rafie, in care sa depozitezi tot molozul. Costul unui sac se invarte in jurul sumei de 1 leu. Greutatea unui sac nu trebuie sa depaseasca 40 de kilograme pentru a putea fi manipulat. In saci poti depozita toate materialele care nu sint periculoase pentru mediul inconjuratori: gunoi, resturi menajere, var, caramizi, pamant, ciment, etc.

Praful reprezinta una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta o locuinta dupa reamenajare. Cum faci curatenie dupa ce ai renovat? Sterge cu maxima rabdare peretii, tavanul si podeaua. Poti folosi chiar si un aspirator pentru acest proces. Operatiunea este indicat sa o repeti mai multe zile la rand pentru ca mici particule de praf de la vopsea vor continua sa cada de pe pereti si tavan. Aspira in mod repetitiv podeaua si spal-o cu solutii speciale pe care le gasesti la orice magazin. Cel mai indicat este sa folosesti pentru stergere un mop. O alta mare problema o reprezinta petele de vopsea cu care geamurile, usile, parchetul, gresia, etc. s-au „procopsit” pe parcursul renovarii. Sticla poate fi curatata cu o lama de ras, in timp ce acetona este perfecta pentru inlaturarea petelor cazute pe gresie. Mizeria de pe podea, ferestre sau usi se poate curata cu ajutorul unei carpe inmuiata in apa sau intr-o solutie speciala. Retine faptul ca procesul de curatenie generala dupa reamenajare nu este o distractie.

Cum faci curatenie dupa ce ai renovat? Instalatiile din bucatarie sau baie trebuiesc, la randul lor, sterse cu mare grija de praf cu ajutorul unei carpe. Apoi, curatarea lor trebuie efectuata prin intermediul solutiilor speciale. De asemenea, piesele de mobilier trebuiesc curatate foarte bine in interios si exterior. Mobila trebuie stearsa ultima pentru a nu mai exista riscul umplerii cu praf de la pereti, tavan si podea.

In urma curateniei generale va rezulta foarte mult moloz, de care noi sintem dispusi sa te scapam. Pune toata mizeria in saci de rafie si suna pentru programare. Te vom ajuta cu masini incapatoare si personal pentru incarcare, iar pretul se va stabili in functie de cantitate.