Cum iti protejezi mobila cand renovezi

Cum iti protejezi mobila cand renovezi

Cum iti protejezi mobila cand renovezi

Piesele de mobilier sint foarte sensibile si necesita o protectie speciala atunci cand ai decis sa iti renovezi locuinta. Asta pentru ca va rezulta foarte mult moloz pe durata acestui proces. De care noi te vom scapa! Iti vom pune la dispozitie incarcatori si dube de 3.5 tone care sa transporte resturile la groapa de gunoi. Ne vom prezenta la fata locului si vom ridica toti sacii, fara ca tu sa depui vreun efort. Poti suna acum la numarul de telefon 0729.661.611 pentru programare si pentru a afla costul serviciului. Dar acum sa revenim la obiectele din locuinta ta. Cum iti protejezi mobila cand renovezi? Citeste cu maxima atentie randurile de mai jos.

Cum iti protejezi mobila cand renovezi o locuinta

Este foarte important ca mobila sa fie depozitata in conditii de deplina siguranta pe durata reamenajarii. Cum iti protejezi mobila cand renovezi? Foarte multe persoane aleg sa o puna intr-o camera din locuinta si sa o acopere cu un celofan mare, pentru a o feri de praf si vopsea. Iar respectivul spatiu sa fie zugravit la final. Garajul este alta incapere unde este recomandat sa iti lasi mobila pe parcursul renovarii. Elementele trebuiesc protejate cu folii cu bule si rezistente la apa. Iar cand locuinta va fi complet zugravita, obiectele pot fi mutate, pe rand.

Cum iti protejezi mobila cand renovezi? Daca ai posibilitatea, poti lasa elementele la o ruda, vecin sau prieten. Acesta ar fi varianta ideala unde sa iti lasi piesele de mobilier pe perioada cand renovezi. Vei avea garantia ca se vor afla in deplina siguranta. Nu ai mijloacele necesare sa o transporti? Noi iti vom oferi si un serviciu transport mobila! O vom duce in locatia indicata de tine si o vom aduce inapoi cand locuinta ta va fi complet renovata. La un pret care se va stabili in functie de volum si de serviciile suplimentare pentru care optezi: demontare, manipulare, remontare.

Cum iti protejezi mobila cand renovezi? Daca nu gasesti nici o persoana dispusa sa iti „cazeze” mobila, poti inchiria, daca ai o situatie financiara buna, un depozit sau o boxa unde sa iti lasi mobilierul pe durata renovarii. Si de aceasta data noi te putem ajuta cu un serviciu de transport mobila. Urmeaza cu sfintenie sfaturile de mai sus daca nu iti doresti ca mobila ta sa sufere vreo avarie pe durata renovarii. Protejeaza mobilierul pentru a nu fi nevoit sa il arunci si sa platesti bani in plus pentru alte obiecte asemanatoare dupa terminarea reamenajarii.

Sfatul nostru este sa scoti tot mobilierul din locuinta. Asta pentru ca muncitorii vor avea spatiul necesar pentru a lucra cum trebuie si a efectua o lucrare profesionista. Iar de transportul molozului, inclusiv de transportul mobilei daca va fi cazul, ne vom ocupa noi. Resturile provenite in urma zugravelii si decopertarii gresiei si faiantei vor ajunge in locuri speciale amenajate. Poti apela cu maxima incredere la ajutorul nostru daca vrei sa iti transporti mobila, pe durata renovarii, la o ruda, prieten sau la depozit. Iti garantam ca aceasta nu va suferi nici o avarie!