Cum organizez renovarea casei?

Cum organizez renovarea casei?

Cum organizez renovarea casei?

Procesul de renovare al casei poate fi coplesitor fara un plan bine pus la punct. Totodata, va trebui sa semnezi un contract cu o firma de transport moloz care sa ridice de pe proprietate toate resturile care vor rezulta. Noi ne putem ocupa de aceasta treaba. Vom interveni cu o utilitara de 3.5 tone si vom ridica toti sacii cu mizerie. Daca lucrarea este una mare, iti putem inchiria chiar si un container moloz de 7 metri cubi. Acesta va stationa in curtea ta pentru o perioada de cel mult 4 zile. Vei beneficia de un serviciu complet, in asa fel incat spatiul sa ramana curat. Revenind la plan, iti vom explica in randurile urmatoare cum il poti intocmi.

Cum organizez renovarea casei, vilei?

Cum organizez renovarea casei, vilei? In primul rand, va trebui sa te asiguri ca ai fonduri suficiente pentru a duce la capat renovarea. Intocmeste o lista simpla cu „da/nu” cu proiectele pe care le vei efectua personal si cu cele pe care le vei lasa in grija profesionistilor. Incepe sa cauti un antreprenor cu experienta care sa se ocupe de munca pe care tu nu este capabil sa o executi. Apoi, va trebui sa faci reparatiile care se impun la pereti, grinzi, fundatie si acoperis deoarece casa se poate prabusi pe durata lucrarilor de renovare daca nu este consolidata corespunzator. Inlocuieste ferestrele care sint deteriorate serios. Procedeaza la fel si in cazul acoperisului. Este foarte important ca totul sa ramane uscat pe perioada renovarii.

Cum organizez renovarea casei? In functie de amploarea renovarii si starea casei, demolarea ar putea fi urmatorul pas. Procesul trebuie efectuat cu foarte multa atentie si trebuie lasat in grija profesionistilor. La fel ca si construirea de ziduri noi, extinderea deschiderilor de ferestre, adaugarea de grinzi, perforarea peretilor pentru adaugarea de usi noi, etc.. Cu peretii si tavanul deschise, urmeaza instalarea centralei si a aparatului de aer conditionat. Tot acum se pot atasa noile sisteme electrice si sanitare, dar si izolatia pentru pereti si mansarda. Urmeaza apoi inchiderea peretilor cu gips carton.

Cum organizez renovarea casei? Pardoseala trebuie instalata cat mai tarziu pentru ca suprafata sa nu sufere pagube semnificative pe durata procesului de renovare. Tot pe final, trebuiesc vopsiti peretii si agatat tapetul. Monteaza usile si ferestrele cat mai tarziu pentru a nu fi lovite. Este foarte important, daca este posibil, sa lasi toata treaba in grija unei firme autorizata de costructii si amenajari pentru a fi sigur ca totul va fi efectuat corespunzator. Nu te ambitiona sa duci singur procesul la capat daca nu ai experienta necesara.

In schimb, molozul il poti lasa, fara nici o problema, in grija noastra. In afara resturilor, vom ridica de pe proprietatea ta toate usile, ferestrele, chiuvetele, etc. pe care le-ai schimbat. Toate vor fi transportate cu utilitara de 3.5 tone la groapa de gunoi cu care avem contract. Avem rugamintea ca greutatea fiecarui sac cu moloz sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru a fi mai usor de manipulat. Daca ai apelat la un container, va trebui sa asiguri incarcarea, in timp ce noi il vom ridica in momentul in care va fi umplut cu deseuri.