Cum renovez o cabana mica?

Cum renovez o cabana mica?

Cum renovez o cabana mica?

O cabana ofera un spatiu de locuit confortabil, indiferent ca stai acolo permanent sau doar in weekend-uri. Daca vrei sa renovezi locatia, materialul urmator iti va fi foarte folositor. Insa, trebuie sa fii constient ca, in urma procesului, va rezulta o cantitate deloc de neglijat de moloz. De care firma noastra te va scapa imediat. Rugamintea noastra este ca greutatea unui sac sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru a fi manipulat cu usurinta. Sacii cu moloz vor fi ridicati de echipa noastra, urcati intr-o utilitara de 3.5 tone si transferati la groapa de gunoi. In afara molozului, vom ridica si celelalte elemente care vor fi inlocuite in urma renovarii. Pretul se va stabili in functie de cantitate.

Cum renovez o cabana mica din apropierea Bucurestiului?

Cum renovez o cabana mica? Mai multe camere mici pot transforma cabana intr-un spatiu inghesuit si inchis. Motiv pentru care te sfatuim sa dai jos peretii si sa ramana, in final, o singura incapere. Daca vrei ca dormitoarele sa ramana separate, atunci poti combina bucataria si sufrageria pentru a crea un spatiu mai mare in care poti lua masa. Orice proiect ai alege, iti recomandam sa apelezi la un inginer, constructor sau arhitect pentru a inspecta peretii inainte de a incepe demolarea in scopul de a te asigura ca integritatea structurala a cabanei va ramane intacta. Dupa ce primesti avizul, te poti apuca de treaba, iar noi te vom scapa rapid de molozul care va rezulta.

Cum renovez o cabana mica din apropierea Bucurestiului? Foarte important este sa maximizezi iluminatul natural, chiar daca vei fi nevoit sa scoti ceva bani din buzunar. Insa este o investitie care merita. Instaleaza ferestre mari, usi franceze si iluminatoare, pentru a permite luminii naturale sa „inunde” camera/camerele. In plus, spatiul se va aerisi mult mai rapid. Suprafetele interioare stralucitoare (pardoseli lucioase, oglinzi, etc.) vor reflecta lumina soarelui, astfel ca pana si cele mai intunecate colturi din cabana vor fi luminate. Pastreaza intotdeauna culori uniforme in intreaga casa, asemanatoare cu cele din exterior, daca vrei sa oferi senzatia ca spatiul este mai mare ca in realitate, iar prietenii tai sa il aprecieze.

Utilizeaza parchet de aceeasi culoare in toata cabana. De asemenea, poti plasa in casa opere de arta si plante pentru a oferi un pic de culoare. Decorarea unei case este foarte importanta, asa ca te sfatuim sa folosesti fiecare centimetru cu intelepciune. Opteaza pentru mobilier incastrat in perete si sertare ascunse sub paturi. Opteaza pentru paturi, canapele si fotolii extensibile si pentru o masa cu utilizari multiple. Daca nu vrei sa cheltuiesti prea multi bani cu mobilierul, poti vizita depozitele sau magazinele second-hand, unde vei gasi elemente in stare buna de functionare la preturi mai mult decat accesibile.

Cum renovez o cabana mica? Sfaturile de mai sus iti vor fi extrem de utile daca vrei sa transformi o cabana mica intr-un spatiu superb. Iar de molozul care va rezulta in urma procesului, te va scapa firma noastra. Vom ridica caramizile, sparturile, usile, ferestrele, etc. si le vom transporta la groapa de gunoi. Cabana ta va ramane curata dupa plecarea noastra.