Cum renovez un hotel si ce fac cu molozul?

Cum renovez un hotel si ce fac cu molozul?

Cum renovez un hotel si ce fac cu molozul?

Nu este nimic iesit din comun ca un patron sa renoveze hotelul pe care il detine in scopul a avea mai multi clienti. In articolul urmator, vom prezenta o lista simpla pe care un proprietar trebuie sa o urmeze daca doreste ca lucrarile de modernizare sa fie efectuate corect. Procesul de remodelare va atrage foarte mult moloz. De care firma noastra te va scapa fara nici o problema. Putem ridica resturile la saci sau iti putem inchiria un container moloz de 7 metri cubi. In oricare dintre situatii, te asiguram ca spatiul va ramane curat dupa plecarea noastra si ca, in foarte scurt timp, vei putea redeschide portile hotelului.

Cum renovez un hotel si ce fac cu molozul? In primul rand, trebuie sa evaluezi pozitia actuala a hotelului si a pietei pentru a determina ce este necesar in zona respectiva. Ar trebui sa mergi pe aceeasi linie? Sa construiesti inca un etaj? Sau chiar sa renunti la un nivel? Daca esti convins ca merita sa incepi o modernizare in urma careia sa faci si mai mult profit, atunci treci la treaba. Este indicat sa faci un studiu de fezabilitate si o analiza detaliata pentru a intelege piata, clientii, concurentii si tarifele pentru camere din zona. Pe baza acestuia, stabileste cati bani esti dispus sa investesti si cam in ce perioada iti veri recupera suma.

Cum renovez un hotel si ce fac cu molozul Bucuresti?

Cum renovez un hotel si ce fac cu molozul Bucuresti? Tot in urma studiului de fezabilitate, trebuie sa stabilesti stilul pe care il vei adopta pentru hotel. Simplu sau colorat? Modele traditionale? Este cazul sa efectuez o renovare totala sau partiala? Pentru a decide, trebuie sa ai anumite cunostinte minime in marketing. Nu ezita sa ceri ajutorul unui profesionist care sa te ajute sa ajungi la un consens. Totodata, este foarte important sa anunti despre intentiile de renovare in mediul on-line, in televiziune si in presa scrisa. Daca este nevoie, schimba site-ul intr-unul mai atractiv.

Evalueaza inclusiv camerele si zonele angajatilor. Modernizarile vor avea darul sa ii multumeasca, in primul rand, pe oaspeti? Angajatii vor fi multumiti de noile birouri? Anunta inclusiv agentii despre faptul ca vei demara un proces de renovare pentru ca acestia sa anunte clientii obisnuiti. In ultima faza, este foarte important sa angajezi un expert hotelier, cu experienta in modernizare. Contacteaza mai multe persoane, cauta referinte despre ele si alege, in final, omul care ti se pare cel mai potrivit pentru treaba.

Cum renovez un hotel si ce fac cu molozul? Iar resturile care vor rezulta in urma moderizarii le poti lasa in grija noastra. Avem rugamintea ca greutatea fiecarui sac sa nu depaseasca 40 de kilograme. Daca ai optat pentru un container, va trebui sa te ocupi personal de incarcare. Bena iti va fi inchiriata pentru cel mult patru zile si va fi ridicata de angajatii firmei noastre in momentul in care se va umple. Poti depozita in container orice deseuri care nu sint periculoase pentru mediul inconjurator: moloz, gunoi menajer, plastic, lemn, fier, resturi de gresie si faianta decopertata, sticle, borcane, usi, chiuvete, ferestre, etc.. Solutii complete gasesti si aici!