Cum renovez un magazin si unde arunc molozul?

Cum renovez un magazin si unde arunc molozul?

Cum renovez un magazin si unde arunc molozul?

Industria alimentara este in continua schimbare, motiv pentru care modernizarea locatiei este cruciala pentru a obtine succes. Pentru orice patron de magazin din oras, care cauta modalitati de a se diferentia si a-si spori veniturile, renovarea spatiului este cheia. Insa o planificare a procesului este mai mult decat necesara. Pentru a te asigura ca vei obtine cea mai buna rentabilitate a investitiei, te sfatuim sa citesti cu atentie articolul urmator si sa tii cont de informatiile prezentate.

Cum renovez un magazin si unde arunc molozul? Altfel, firma noastra iti va fi alaturi pe toata durata operatiunii de modernizare. Vom ridica sacii cu moloz care vor rezulta in urma procesului si ii vom transfera cu o utilitara de 3.5 tone la groapa de gunoi. Iti putem inchiria inclusiv un container moloz de 7 metri cubi pentru o perioada de cel mult patru zile. De incarcarea lui te vei ocupa personal, noi il vom prelua cand va fi plin. Noi vom fi cel mai bun prieten al tau dupa ce vei demara renovarea magazinului.

Cum renovez un magazin si unde arunc molozul in Bucuresti?

Gaseste design-ul potrivit

Cum renovez un magazin si unde arunc molozul in Bucuresti? Mai intai, trebuie sa stii ce tip de clientela doresti sa atragi. In acest fel, vei stii sa alegi tipul de decor care sa aduca mai mult trafic si care sa contribuie la succesul magazinului. Spre exemplu, poti opta pentru un design mai modern/casual daca observi in zona tot mai multi tineri cu meserii apreciate. De asemenea, o idee buna este sa faci un sondaj de opinie in randul clientilor actuali si potentiali in urma caruia sa afli cum si-ar dori sa arate magazinul. Studiaza inclusiv proiectele interioare ale concurentei din zona ta. Oricum, creativitatea joaca un rol important atunci cand vine vorba de renovarea spatiului.

Intocmeste un program

Trebuie sa decizi daca vei mentine magazinul deschis in timpul renovarii sau daca il vei inchide pentru o perioada de timp. In mod evident, inchiderea completa va avea un impact negativ asupra situatiei financiare din moment ce nu vei mai vinde nimic. De asemenea, lucrarile de renovare necesita obtinerea permiselor necesare, asa ca aloca timpul necesar pentru a intra in posesia lor. Stabilirea unui program este un pas foarte important daca doresti ca modernizarea sa se incheie la data fixata.

Discuta cu proprietarul

Cum renovez un magazin si unde arunc molozul? Daca spatiul inchiriat, ia legatura cu persoana care il detine si stabiliti cine va suporta cheltuielile de renovare Multi proprietari iti vor spune ca tu, insa exista si cazuri in care responsabili, conform legii, poti fi chiar cei care detin spatiul. Rezolva din timp aceasta problema.

Sursele de finantare

In mod normal, proprietarii de magazine apeleaza la banci pentru un imprumut. Trebuie sa incepi din timp sa te interesezi cum poti obtine creditul pentru ca multe sucursale s-ar putea sa iti respinga dosarul pentru o varietate de motive. Afla din timp daca esti eligibil pentru finantare pentru a nu avea surprize neplacute.

Alege un antreprenor

Aceasta este una dintre cele mai dificile parti ale proiectului de renovare. Vrei ca antreprenorul sa fie de incredere si capabil sa execute lucrarea la timp. Te sfatuim sa cauti referinte si sa intervievezi trei, patru antreprenori pentru a-ti face o idee despre fiecare. Cea mai mica ofera nu inseamna neaparat ca este cea mai buna. Retine acest lucru! Contractul dintre parti trebuie sa fie detaliat. Nu plati antreprenorului pe care l-ai ales mai mult de 10 % din totalul proiectului in cazul in care ti se solicita avans.

Promoveaza renovarea

Cum renovez un magazin si unde arunc molozul? Ideea de renovare este de a atrage cat mai multi clienti. De aceea, iti recomandam sa pornesti o companie de promovare intensa la televizor, in mediul on-line, in presa si cu ajutorul pliantelor. O idee buna este sa anunti ca in ziua redeschiderii, oamenii pot cumpara produse la un pret redus chiar si cu 90 %. Referitor la moloz, il poti lasa in grija noastra. Noi il vom transporta la groapa de gunoi.