Cum renovezi o casa pentru a o vinde rapid

Cum renovezi o casa pentru a o vinde rapid

Cum renovezi o casa pentru a o vinde rapid

Procesul de renovare al unei locuinte inainte de a o scoate la vanzare trebuie planificat cu mare atentie. In materialul urmator iti vom prezenta pasii pe care trebuie sa ii urmezi in asa fel incat, la final, casa sa arate impecabil si, astfel, sa poti obtine un pret bun. Totodata, trebuie sa tii cont ca in urma renovarii va rezulta foarte mult moloz, de care firma noastra te poate scapa fara probleme. Vom interveni la fata locului cu personal pentru incarcare si cu o utilitara de 3.5 tone. Iar spatiul va ramane curat dupa plecarea noastra.

Cum renovezi o casa pentru a o vinde rapid? Expertii imobiliari sint de parere ca nu trebuie demarat un proiect de renovare mare chiar inainte de a vinde o casa.

Asta deoarece nu exista nici o garantie ca iti vei recupera costul. Totusi, unele imbunatatiri in locuinta sint necesare in scopul de a-i creste valoarea. Inlocuieste sau repara orice suprafata deteriorata a podelei si zidurilor. Parchetul, gresia si faianta trebuie sa se afle intr-o stare excelenta pe durata vizionarilor. Aspectul usilor este foarte important. Daca se afla intr-o stare avansata de degradare, acum este cel mai bun moment sa le inlocuiesti. Nu ezita, totodata, sa schimbi ferestrele vechi cu unele moderne. Cumparatorul va aprecia daca toate aceste elemente se afla intr-o stare excelenta pentru ca nu va mai fi nevoit sa scoata alti bani din buzunar.

Cum renovezi o casa pentru a o vinde rapid, pe bani buni

Cum renovezi o casa pentru a o vinde rapid, pe bani buni? Bucataria este, poate, cea mai importanta camera dintr-o locuinta. Asa ca trebuie sa arate impecabil. Daca se impune, nu ezita sa schimbi complet gresia si faianta. Imbunatateste cat mai mult posibil aspectul dulapurilor. Inlocuieste aparatele electrocasnice vechi cu noi modele eficiente energetic. La fel trebuie sa procedezi si in baie. Cumparatorul va fi placut impresionat daca aceste doua camere nu mai necesita modificari. Iar tu esti pe deplin indreptatit sa soliciti un pret mai mare. De vechituri poti scapa prin intermediul unei firme de transport moloz.

Agentii imobiliari sint de parere ca nuantele neutre sint cel mai indicate daca doresti sa faci o impresie buna. Alegere culori neutre pentru podele si ziduri. De asemenea, mesele, scaunele, dulapurile, etc. este recomandat sa fie vopsite tot cu nuante neutre. Scapa de mirosurile puternice care persista dupa renovare deoarece cumparatorii nu le vor agrea, iar munca ta s-ar putea sa fie in zadar.

Cum renovezi o casa pentru a o vinde rapid? Este foarte important sa te uiti la locuinta prin ochii unui cumparator. Repara toate problemele cu scurgerile pe care le-ar putea avea chiuvetele. Usile si parchetul nu trebuie sa scartaie. Lumina nu trebuie sa palpaie. Peretii nu trebuie sa fie crapati sub nici o forma. Repara absolut tot din casa deoarece un cumparator se va speria daca va observa ca un lucru nu functioneaza la parametrii optimi.

Plaseaza tot molozul care va rezulta in saci de rafie. Greutatea fiecaruia nu trebuie sa depaseasca 40 de kilograme. Noi vom veni si vom ridica toate resturile din locuinta. Inclusiv usile si ferestrele pe care le-ai inlocuit. Pretul se va stabili in functie de cantitate si poate fi negociat. Te vom ajuta indiferent de volum. suntem prezenti cu servicii de transport moloz si pe internet.