Cum sa incepi renovarea unei bai

Cum sa incepi renovarea unei bai

Cum sa incepi renovarea unei bai

Cum sa incepi renovarea unei bai? Procesul demareaza, intotdeauna, cu demontarea corpurilor vechi si cu decopertarea gresiei si faiantei. Actiuni in urma carora va rezulta foarte mult moloz. Pe care noi il vom ridica rapid din locuinta ta! Este nevoie doar de o programare si sa ne precizezi cantitatea ce trebuie evacuata. Dupa care vom trimite la fata locului personal pentru incarcare si o duba de 3.5 tone. Sacii vor fi coborati pe scari sau cu ajutorul liftului si transportati la groapa de gunoi. Iti vom ridica din casa inclusiv chiuveta, cada, vasul de toaleta, rafturile, etc. pentru ca spatiul sa ramana curat. Oferim servicii complete de transport moloz preturi negociabile, ce se stabilesc in functie de cantitate. Actionam in orice zona din Bucuresti si din Ilfov cu personal calificat si mijloace de transport incapatoare.

Cum sa incepi renovarea unei bai din locuinta

Cum sa incepi renovarea unei bai? In prima faza, trebuie sa te asiguri ca alimentarea cu apa este oprita. Apoi, asigura-te ca si bazinul toaletei este gol. Daca a mai ramas putin lichid, elimina-l cu un burete. Procedeaza identic si cu vasul. Dupa care, urmeaza scoaterea propriu-zisa a vasului de toaleta. Trebuie deconectat furtunul care alimenta cu apa rece corpul. Apoi demonteaza bazinul, prin scoaterea piulitelor. Pentru a elimina partea de jos a toaletei, ai nevoie de un ciocan si o dalta. Sparge gresia din jurul vasului si scoate suruburile. Toaleta va putea fi, apoi, scoasa fara nici o problema. La fel si suportul pe care a fost prins vasul.

Cum sa incepi renovarea unei bai? Urmatorul pas este sa decopertezi gresia si faianta din jurul cazii. Mai intai, trebuie sa acoperi gaura de scurgere a cazii. Apoi, pune o bucata mare de lemn deasupra elementului pentru a-l proteja, pentru ca resturile care cad l-ar distruge. Te poti urca pe acest lemn pentru a da jos faianta care a fost pusa la inatime. Trebuie, insa, sa te asiguri ca lemnul este bine asezat si ca iti poate sustine greutatea. Odata ce gresia si faianta au fost indepartate, puteti demonta chiuveta si dulapurile. Scoateti, de asemenea, instalatiile vechi, insa protejati-va cu masca si cu manusi. Toate aceste operatiuni necesita o foarte mare grija pentru ca nu este indicat sa intrati in contact cu toti microbii.

Cum sa incepi renovarea unei bai? Strange tot molozul care a rezultat si depoziteaza-l in saci de rafie. Ai grija ca greutatea fiecarui sac cu moloz sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru a putea fi manipulat mai usor. Spatiul trebuie sa ramana curat. Odata ce ai efectuat operatiunile de mai sus, te poti apuca de reamenajarea banii. In cazul in care nu ai cunostinte in domeniu, indicat este sa soliciti ajutorul unor profesionisti. Renovarea unei bai este o treaba complicata, ce trebuie facuta ca la carte. Altfel, exista riscul unor inundatii pe care, cu siguranta, ti le doresti. De asemenea, poti apela la oameni cu experienta si pentru a-ti indeparta toaleta, chiuveta, dulapurile, gresia si faianta. Verifica-ti bugetul si ia decizia cea mai buna pentru tine din toate punctele de vedere. Tine cont, insa, ca nu trebuie sa incerci sa faci economie tocmai acum.