Cum sa iti protejezi vecinii cand renovezi

Cum sa iti protejezi vecinii cand renovezi

Cum sa iti protejezi vecinii cand renovezi

In momentul in care intentionezi sa iti renovezi locuinta, trebuie sa tii cont si de vecini. Este indicat sa ii protejezi pe cat posibil de zgomot, praf si vaporii toxici care provin pe durata procesului. Iti vom oferi cateva ponturi care sa te ajute in relatia cu persoanele care locuiesc langa tine. Daca le vei urma, sint sanse mari ca vecinii sa nu iti bata obrazul pe parcursul reamenajarii. Venim in ajutorul tau nu doar cu sfaturi, ci si cu servicii complete de transport moloz. Pentru ca se vor strange zeci de kilograme de resturi provenite in urma zugravelii si montarii gresiei si faiantei. Vom trimite la fata locului o echipa care sa ridice sacii cu moloz si sa ii transporte la groapa de gunoi cu o utilitara de 3.5 tone. Noi vom face toata treaba in locul tau, iar pretul se va stabili in functie de cantitate. Poti afla cum sa iti protejezi vecinii cand renovezi din randurile urmatoare.

Cum sa iti protejezi vecinii cand renovezi garsoniera, apartamentul sau casa

Cum sa iti protejezi vecinii cand renovezi? Anunta-i din timp ca intentionezi sa-ti reamenajezi locuinta. Intalneste-te cu ei si explica-le motivele care te-au determinat sa schimbi aspectul casei. Nu ezita sa le spui care este durata aproximativa pe care se vor intinde lucrarile. Ofera-le, de asemenea, un numar de contact in cazul in care apar probleme si au nevoie sa discute cu tine sau cu constructorul. Afla care este programul vecinilor si stabileste in functie de acesta orarul de lucru al muncitorilor. Tine cont de faptul ca unele persoane lucreaza noaptea, acasa sau au copii mici. Angajatii pot zugravi, sparge pereti sau decoperta gresie si faianta la orele serii doar daca vecinii si-au dat acordul. De asemenea, inainte de inceperea renovarii, este indicat sa le oferi vecinilor un cos cu bunatati sau o sticla de vin. Vor fi, cu siguranta, mai permisivi cu tine pe durata reamenajarii. Asculta, pe cat posibil, si ce are de spus fiecare vecin in parte.

Cum sa iti protejezi vecinii cand renovezi? Poarta o discutie clara cu muncitorii si explica-le clar faptul ca o curatenie este obligatorie la finalul zilei de lucru. Mai ales daca pe scara blocului este moloz, care i-ar putea deranja pe vecini. Pune-le in vedere faptul ca trebuie sa se ofere sa curete usile, fereastrele si terasele celor care locuiesc langa tine daca acestea sint murdarite cu vopsea sau var. Daca locuiesti intr-o zona cu parcare in fata, ai grija ca accesul celorlate masini sa nu fie blocat de utilajele sau tomberoanele care vin si iti transporta materiale de constructii. Totodata, trebuie sa discuti in fiecare zi cu vecinii si sa le dezvalui in ce stadiu de lucru te mai afli cu renovarea.

Cum sa iti protejezi vecinii cand renovezi? Cand totul este gata, invita-ti vecinii la cina sau la o petrecere chiar in locuinta proaspat reamenajata. Vei avea ocazia sa le arati ca renovarea s-a incheiat si sa le multumesti, totodata, pentru rabdarea de care au dat dovada. Totusi, trebuie sa tii cont de faptul ca unii vecini pot fi foarte dificili, iar aceste ponturi sa nu aiba efectul scontat. Insa important este ca ai incercat si ai facut tot ce a depins de tine ca totul sa mearga bine.