Cum scap de molozul varsat atunci cand renovez

Cum scap de molozul varsat atunci cand renovez

Cum scap de molozul varsat atunci cand renovez

Cum scap de molozul varsat atunci cand renovez? Ai decis sa iti renovezi intreg apartamentul si, totodata, sa schimbi intreg mobilierul. Iar pe cel vechi sa il arunci. Dar unde? Cum scapi de molozul varsat atunci cand renovezi? Foarte simplu! Cu ajutorul firmei noastre! Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, manipulanti, totul la un pret care te va surprinde. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611.

O renovare ca la carte atrage, dupa sine, si schimbarea mobilierului din apartament. Si la cel vechi doresti sa renunti definitiv. Nu mai este bun de absolut nimic. Motiv pentru care nu iei in calcul sa il transporti la tara sau intr-un depozit. Il vrei, pur si simplu, la groapa de gunoi! Iar noi sintem gata sa iti satisfacem dorinta. Avem mijloacele de transport necesare, iar manipulantii vor face toata treaba in locul tau. Sintem gata sa te ajutam de luni pana sambata, de la 8 la 22. Acum stii cum scapi de molozul varsat atunci cand renovezi! Suna-ne pentru a afla ce oferte am pregatit pentru tine. Totul este negociabil si important este sa gasim impreuna o solutie.

Cum scap de molozul varsat atunci cand renovez apartamentul sau casa

Foarte important! Nu trebuie sa iti faci probleme de locul unde va ajunge mobilierul vechi. Il vom transporta direct la centrul de distrugere. In concluzie, te vom scapa de orice obiect vechi care nu iti mai este folositor. Avem utilitare de 3.5 tone, dar si personal pentru demontare calificat. Odata cu mobila veche va evacuam din casa si alte obiecte de care nu mai aveti nevoie precum covoare, carpete, jaluzele si orice alta vechitura. Iti aruncam orice lucru pe care il consideri inutil in apartamentul tau, indiferent de marime.

Cum scap de molozul varsat atunci cand renovez? Foarte simplu! Cu ajutorul firmei noastre. Mobila veche va fi transportata in locuri special destinate pentru a fi distrusa. Nu inainte sa fie demontata de specialistii nostri. Toate componentele vor fi duse in siguranta la duba, iar liftul sau ceilalti locatari nu vor avea de suferit. Lucram pentru tine in orice zona din Bucuresti sau Ilfov. Nu-ti fie teama ca locuiesti in Centrul Istoric al Capitalei. Daca ai ceva un obiect de capacitate mai mare pe care doresti sa il arunci vom gasi impreuna soluctia potrivita. Transportul se va realiza cu vehicule de 3.5 tone. Iar acolo unde este nevoie de mai multe evacuari, iti putem pune la dispozitie chiar si mai multe masini care sa te ajute sa termini cat mai rapid treaba.

Cum scap de molozul varsat atunci cand renovez? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611 pentru a afla ce oferta am pregatit pentru tine. Ideal este sa ne suni si sa ne comunici cantitatea de moloz pe care o ai de transportat cu o 24 de ore inainte. Tu vei alege varianta pe care o consideri cea mai potrivita. Poti apela la manipulantii nostri, care vor cara piesele vechi de mobilier direct din apartamentul tau, sau sa te descurci singur cu evacuarea obiectelor din locuinta. Situatie in care noi iti vom pune la dispozitie doar mijlocul de transport pana la groapa de gunoi.